ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έκτακτη συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - «Το διαζύγιο είναι πολύ κοντά»

Παναθηναϊκός: Έκτακτη συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - «Το διαζύγιο είναι πολύ κοντά»
Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο των «πράσινων».

Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται σε «τιτίβισμα» δημοσιογράφου από την Τουρκία, σύμφωνα με το οποίο, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος θα έχει συνάντηση με τον «Αυτοκράτορα» και όπως σχολιάζει «Το διαζύγιο είναι πολύ κοντά».

Αυτό αναφέρει ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει τον Δεκέμβριο τις επαφές που είχαν οι δύο πλευρές για την έλευση του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα και τους «πράσινους», μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ωστόσο, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, μια και οι «πράσινοι» προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, από την ΑΕΚ, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, οι οποίες τον έθεσαν εκτός «μάχης» του τίτλου, αλλά και σε δυσχερή θέση για το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», το οποίο θα κριθεί στο ντέρμπι της Κυριακής (19/05) με τον Ολυμπιακό στο «Απ. Νικολαΐδης».

Παράλληλα, σε λίγες μέρες, το Σάββατο 25 Μαΐου ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Παναθηναϊκός θα παίξει κόντρα στον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Σχετικές ειδήσεις