ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014 - Ελλάδα: «Καρφιά» Σάντος για παίκτες

Μουντιάλ 2014 - Ελλάδα: «Καρφιά» Σάντος για παίκτες

Μερικοί ποδοσφαιριστές της Εθνικής δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Μουντιάλ επεσήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός

Μπορεί να τόνισε πως δεν θέλει να κατηγορήσει τους παίκτες, αλλά ο Φερνάντο Σάντος άφησε αιχμές για την αγωνιστική εικόνα μερικών εξ αυτών επισημαίνοντας πως δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Μουντιάλ. Επίσης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κολομβία ο Πορτογάλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα των «καφετέρος», υπογραμμίζοντας πως στη συνέχεια η Εθνική θα παρουσιαστεί καλύτερη.

«Συγχαρητήρια στην Κολομβία Ήταν καλύτερη ομάδα και δίκαια νίκησε 3-0. Ήμασταν καλοί όμως δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε ευκαιρίες, κάναμε προσπάθεια αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας» επεσήμανε αρχικά.

Σχετικά με τον Χολέμπας και τη φάση του πρώτου γκολ, ανέφερε: «Δεν είναι θέμα Χολέμπας. Ξέρουμε τον Κουαδράδο ότι είναι πολύ καλός παίκτης οπότε δεν είναι θέμα μόνο του Χολέμπας. Έγιναν λάθη και τα πληρώσαμε».

Ερωτηθείς για το αν τα τρία γκολ ήταν θέμα ψυχολογικό, απάντησε: «Κάποιοι παίκτες, όχι όλοι, δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Μουντιάλ και ότι υπάρχει συνέχεια. Ότι υπάρχουν κι άλλα ματς. Δεν θέλω να τους κατηγορήσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε αλλά κάναμε λάθη».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Δεν είναι τραγωδία. Είναι μια ήττα που δυσκολεύει την κατάσταση. Θα μιλήσω με τους παίκτες μου, θα δούμε τα λάθη μας για να διορθώσουμε την κατάσταση και στα δύο επόμενα ματς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».