ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Ξανά στον πάγκο ο Ντρογκμπά!

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Ξανά στον πάγκο ο Ντρογκμπά!

Παρά την δυσαρέσκεια του για το ότι πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ιαπωνία, ο Σαμπρί Λάμουσί σκοπεύει να τον αφήσει εκεί και στο επόμενο ματς

Μπορεί να είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας η παρουσία του στο γήπεδο να είναι αρκετή να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του, όμως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν προορίζεται –ξανά- για βασικός στο παιχνίδι με την Κολομβία.

Όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Σαμπρί Λαμουσί, ο 36χρονος μπορεί να έκανε τα παράπονα του για το πώς δεν ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της πρεμιέρας στο Μουντιάλ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον Κολομβία.

Ο κόουτς της Ακτής Ελεφαντοστού ανέφερε πως ο Ντρογκμπά δεν είναι έτοιμος ακόμα να παίξει 90 λεπτά και πως είναι σίγουρος για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης:

«Ο κόσμος αγαπάει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και θαυμάζει το στυλ του», ήταν η τοποθέτηση του Γάλλου τεχνικού, προσθέτοντας: «Πρέπει να καταλάβουμε όμως πως η τελευταία φορά που έπαιξε για 90 λεπτά ήταν πριν από μήνες στην Τουρκία. Μόλις επανήλθε από τραυματισμό. Έκανε πολλές θυσίες για να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μοιάζει με τελικό για τον όμιλό μας. Είμαι αρκετά σίγουρος πως ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα περάσει στην επόμενη φάση».

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: «Άρχοντας» ο Αγκιλάρ στο Ελλάδα-Ιαπωνία

Μουντιάλ 2014: Η Ζιζέλ θα απονείμει το τρόπαιο στον νικητή

Μουντιάλ 2014: «Η Αργεντινή δεν μπορεί να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο»