ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014-Ιαπωνία: «Είναι δυνατοί οι Έλληνες»

Μουντιάλ 2014-Ιαπωνία: «Είναι δυνατοί οι Έλληνες»

Με τα καλύτερα λόγια για τους διεθνείς μας μίλησε ο Γιοσίντο Οκούμπ, παραμονή του «τελικού» κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στο Νατάλ για τον 3ο όμιλο του Μουντιάλ 2014.

«Έχω παρακολουθήσει την Ελλάδα και όχι μόνον στον αγώνα κόντρα στην Κολομβία και αυτοί οι τύποι είναι μεγαλόσωμοι και δυνατοί. Τουλάχιστον για εμένα» δήλωσε ο επιθετικός της Ιαπωνίας στο Πρακτορείο Ειδήσεων Kyodo News και πρόσθεσε : «Έχουν σπουδαίους παίκτες στην επίθεση. Δεν ξέρω πως θα παίξουν εναντίον μας αλλά θα πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή».

Για την ομάδα του ο επιθετικός της Καβασάκι Φροντάλε υποστηρίζει ότι έχει ξεπεράσει την πίκρα της ήττας από την Ακτή Ελεφαντοστού στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Το ηθικό στην ομάδα δεν είναι άσχημο άλλωστε δεν υπάρχει ανάγκη να νιώθω καταπλακωμένοι» τόνισε ο Οκούμπο που αναφορικά με τον αποψινό αγώνα προβλέπει πως « η Ελλάδα θα προσπαθήσει από την αρχή να επιβάλει το παιχνίδι της αλλά δεν νομίζω πως εμείς θα υποκύψουμε σ' αυτές τους τις προθέσεις, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε γρήγοροι, να γυρίζουμε τη μπάλα και να βρεθούμε πίσω από την άμυνα τους , αυτός είναι ο τρόπος για να τα καταφέρουμε».

Η Ιαπωνία βρίσκεται από χθες επίσης στο Νατάλ και πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο "Αρένα Ντας Ντούνας" όπου θα φιλοξενηθεί το αποψινό κρίσιμο και για τις δύο αντιπάλους παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:

Πάμε Στοίχημα στο Μουντιάλ: Συντηρητικό πρώτο ημίχρονο για Ελλάδα

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014: Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν