ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014 - Ελλάδα: «Από εμάς εξαρτάται»

Μουντιάλ 2014 - Ελλάδα: «Από εμάς εξαρτάται»

Στο χέρι των Ελλήνων διεθνών βρίσκεται η πρόκριση σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Ο Έλληνας χαφ μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ στο youtube και τόνισε: «Είναι μία όμορφη εμπειρία. Αποκτώ σίγουρα πολλές εμπειρίες όταν βλέπω αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Είναι ένα όμορφο όνειρο που το ζω στην πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Σίγουρα έχω κερδίσει και μόνο που βρίσκομαι εδώ σε αυτή την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο. Κερδίζουμε στην καθημερινότητά μας και ειδικά σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση. ».

Έπειτα, αναφορικά με τη συγκέντρωση που απαιτεί ο θεσμός, ο 23χρονος μέσος είπε: «Η συγκέντρωση είναι πάνω απ' όλα σε αυτά τα παιχνίδια. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο».

Σε σχέση με τον «τελικό» με την Ακτή Ελεφαντοστού, ο Ταχτσίδης επισήμανε: «Ο στόχος μας δεν είναι πολύ δύσκολος. Από εμάς εξαρτάται. Πιστεύω πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Πάθος και θέληση και όλα τα άλλα θα έρθουν. Είμαι σίγουρος πως αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει με το πάθος που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι και τη συγκέντρωση θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση» και συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε ότι για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος οπότε είμαστε συγκεντρωμένοι και ακόμα πιο παθιασμένοι. Ξέρουμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη».