ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μπεργκ η... επιστροφή!

Παναθηναϊκός: Μπεργκ η... επιστροφή!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (30/10, 19.30) και στην αποστολή βρίσκεται και ο Μάρκους Μπεργκ

Ο Σουηδός στράικερ των κυπελλούχων Ελλάδος είχε τραυματιστεί στον αγώνα της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ στις 24/8 και πλέον είναι για πρώτη φορά στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για να τον χρησιμοποιήσει.

Εδώ και δύο εβδομάδες ο 27χρονος επιθετικός του «τριφυλλιού» προπονείται κανονικά και πλέον έφτασε η ώρα. Δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα των «πράσινων», αλλά είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον αντίποδα, εκτός αποστολής έμεινε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Θανάσης Ντίνας ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά δεν έχει ξεπεράσιε ακόμα τον τραυματισμό του στη μέση.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς, Σταματάκης και Κλωναρίδης.

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις