ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίτσελ: «Το πρόβλημα μάλλον είμαι εγώ»

Μίτσελ: «Το πρόβλημα μάλλον είμαι εγώ»

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως εκείνος ευθύνεται για τους χαμένους βαθμούς, ενώ εξέφρασε τον σεβασμό του στον Στάικο Βεργέτη

Πως θα νιώθατε, αν ήσασταν προπονητής του Αστέρα:

«Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος, έκανε πολύ καλή δουλειά ο ίδιος και οι παίκτες του και δεν έχασαν, αν και με έπαιζαν με παίκτη λιγότερο».

Κράτησαν δυνάμεις ενόψει Γιουβέντους οι παίκτες του Ολυμπιακού;

«Όχι, δεν κρατήσαμε δυνάμεις. Βάζω πάντα τους καλύτερους, διότι το πιο σημαντικό ματς είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Εμείς είχαμε αρκετές απουσίες και δεν είχαμε περιθώριο για να κρατήσουμε δυνάμεις, Είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο απόψε απέναντί μας».

Που εντοπίζεται το πρόβλημα και δε νικάει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας;

«Το πρόβλημα μάλλον είμαι εγώ. Σήμερα μου τελείωσαν οι ιδέες. Κάναμε πάνω από 30 σέντρες, είχαμε 5-6 ευκαιρίες για γκολ και παίζοντας με παραπάνω παίκτη, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις φάσεις μας».

Δεν υπάρχουν ιδέες για καλοστημένες άμυνες;

«To πρόβλημά μας δεν είναι οι κλειστές άμυνες, αλλά το ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις. Κάναμε κακές σέντρες, κακές πάσες και τα σουτ δεν κατέληξαν σε γκολ. Εμείς δουλεύουμε πολύ στο να διασπάμε τις αντίπαλες γραμμές, σήμερα το καταφέραμε, αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στο γκολ. Δεν εμφανίζεται μόνο εκτός έδρας, απλά εκεί δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Με τη Βέροια για παράδειγμα βάλαμε δυο γκολ στα τελευταία λεπτά, ενώ κυριαρχούσαμε σε όλο το ματς. Το ίδιο συνέβη και με τον ΟΦΗ. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν ολοκληρώνουμε τις φάσεις μας. Είμαστε κυρίαρχοι και στις δυο περιοχές, κυκλοφορούμε καλά την μπάλα και δεν μπορούμε να κάνουμε τις ευκαιρίες-γκολ. Είναι άσχημο για μια ομάδα σαν εμάς να μην το καταφέρνει. Είτε επιλέγω λάθος παίκτες εγώ ή δεν έχουν την ένταση που πρέπει οι παίκτες για να τελειώνουν τις φάσεις. Μάλλον όμως είναι το πρώτο. Υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής, διότι όταν έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα, φταίει πάντα αυτός».

Ζητώντας ο ίδιος διευκρίνιση για την πρώτη ερώτηση και το ύφος της, απάντησε για δεύτερη φορά:

«Δεν θυμάμαι πέρυσι να μου κάνατε ερώτηση για την διαιτησία, αν και χάσαμε στο τελευταίο λεπτό με γκολ οφσάιντ. Ποτέ δεν σχολιάζω τον διαιτητή και τις αποφάσεις του. Πραγματικά θαυμάζω την δουλειά του προπονητή του Αστέρα και των παικτών του. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου και τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες του».

Σχετικές ειδήσεις