ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλευρό του Παναθλητικού Συλλόγου Κωφών η αν. υπουργός Τουρισμού

Στο πλευρό του Παναθλητικού Συλλόγου Κωφών η αν. υπουργός Τουρισμού

Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε ο γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΟΚ στην αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΟΚ (Παναθλητικός Όμιλος Κωφών) Καντεράκης Μανώλης ανέφερε τα εξής:

"Είμαι περήφανος που για αλλη μια χρονιά τα καταφέραμε. Ο καθένας έδωσε την ψυχή του και όλοι μαζι ενώσαμε τις δυνάμεις μας για ενα σκοπό! Να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη στο εξωτερικό. Το μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν με ψυχή, στους ανθρώπους που μας στήριξαν οικονομικά και σε ολους εσας που στέλνετε τα μηνύματα σας και μας ενθαρρύνατε να προσπαθήσουμε για να φτάσουμε στην ΝΙΚΗ! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην αναπληρώτρια υπουργό κ. Έλενα Κουντουρά που ήταν στο πλευρό μας όλη την περίοδο της προετοιμασίας, αλλά και κατά την διάρκεια του Champions League με ενθαρρυντικά μηνύματα, αλλά και στην Άλκηστις Κ. που ήταν μαζί μας στη αποστολή και κάλυψε επικοινωνιακά την προσπάθειά μας!Όλοι μαζί κάναμε την υπέρβαση και τα καταφέραμε να είμαστε 2η συνεχόμενη χρονια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ στο DEAF CΗAMPIONS LEAGUE! Ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας».

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα κατέκτησε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ελπίζει να ..τριτώσει του χρόνου στη Δανία !

Με περίσσευμα ψυχής, πολλή προσπάθεια και αγωνιστική διάθεση η ομάδα των κωφών δούλεψε όλη τη χρονιά, παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει πολλές πρακτικές αντιξοότητες και τελικά νίκησε στην Τουρκία την Globen Sport Aarhus και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Η ομάδα κλήθηκε να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες ωστόσο, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, Κώστας Γαργάλης , εδώ και πολλούς μήνες, είχε την αρωγή της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και έτσι τελικά κατέστη δυνατή η μετάβαση της ομάδας στην Τουρκία.

Σχετικές ειδήσεις