ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδός αποκοιμήθηκε στις τουαλέτες στο ημίχρονο και ξύπνησε μετά από 7 ώρες!

Οπαδός αποκοιμήθηκε στις τουαλέτες στο ημίχρονο και ξύπνησε μετά από 7 ώρες!

Αν είσαι οπαδός της Μπάρνσλεϊ, δικαιούσαι πριν πας στο γήπεδο να πιεις μία, δύο άντε και τρεις μπύρες μια και ξέρεις ότι λογικά θα δεις την ομάδα σου να ηττάται σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις γιατί θα βρεθείς προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Όπως βρέθηκε ένας από τους φίλους των «κόκκινων» που το Σάββατο που μας πέρασε βρέθηκε στο στάδιο Oakwell προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς με αντίπαλο τη Φλίτγουντ Τάουν.

Ο εν λόγω οπαδός, λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε τα 15' του ημιχρόνου για να πάει προς... νερού του. Ήταν, όμως, τόσο τύφλα στο μεθύσι που αποκοιμήθηκε στις τουαλέτες. Ξύπνησε έπειτα από επτά ώρες, όταν πια στο γήπεδο δεν υπήρχε κανείς.

Είχε, πάντως, ψυχραιμία και το κυριότερο, καθαρό μυαλό. Αφού βγήκε από την τουαλέτα, ενεργοποίησε τον συναγερμό που χτύπησε στα γραφεία της Μπάρνσλεϊ. Ηταν η μόνη λύση καθώς κάπου μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, είχε χάσει και το κινητό του τηλέφωνο. Πυροσβέστες (!) έσπευσαν τελικά στο γήπεδο, τον εντόπισαν χωρίς παπούτσια και τον... απελευθέρωσαν. Αν μη τι άλλο, δεν έχασε και τίποτα. Η ομάδα του είχε δεχθεί γκολ από το πρώτο 45' και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.