ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εξωχώρια εταιρεία με έδρα την Αίγυπτο και η «σχέση» με την ΑΕΚ...

Η εξωχώρια εταιρεία με έδρα την Αίγυπτο και η «σχέση» με την ΑΕΚ...

Την ώρα που η ΑΕΚ διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού στη Σούπερ Λίγκα και σε συνδυασμό με την έναρξη των εργασιών για το χτίσιμο του δικού της γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποκτά και πάλι ισχυρότατη εμπορική αξία, μια φήμη που προέρχεται από την Αίγυπτο έρχεται να ταράξει τα νερά, προκαλώντας σοβαρές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Ενωσης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μια αιγυπτιακή εταιρεία αγνώστων συμφερόντων –μέχρι στιγμής- εμφανίζεται να έχει «πάρε – δώσε» με την ελληνική ομάδα, χωρίς κανένας ακόμα να είναι σε θέση να καταλάβει με ποιο τρόπο οι Αιγύπτιοι προτίθενται να εμπλακούν, αν δεν έχουν ήδη εμπλακεί, στον τρόπο λειτουργίας της.

Αυτές οι φήμες, λοιπόν, θέλουν τη συγκεκριμένη «σχέση» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την εξωχώρια εταιρεία με έδρα την Αίγυπτο, να έχει να κάνει με πιθανό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών που βλέπουν τις «μετοχές» της Ενωσης να ανεβαίνουν διαρκώς και θέλουν, ενδεχομένως, να μπουν στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας.

Άλλοι, πάλι, που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από αυτή την παράξενη «σχέση» αφήνουν να εννοηθεί ότι κάτι άλλο, ενδεχομένως πιο πολύπλοκο και όχι τόσο αθώο, μπορεί να συμβαίνει.

Τι ακριβώς, είναι κάτι που αποτελεί αυτή τη στιγμή αντικείμενο διερεύνησης. Δημοσιογραφικής και όχι μόνο…