ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: Οι αστέρες που θα δουν το Μουντιάλ από τον… καναπέ τους (photos)

Μουντιάλ 2018: Οι αστέρες που θα δουν το Μουντιάλ από τον… καναπέ τους (photos)

Μουντιάλ 2018| Παικταράδες που θα χάσουν θα χάσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Όποια εθνική ομάδα και να υποστηρίζεις, χωρίς αυτούς τους παίκτες η αλήθεια είναι πως το Μουντιάλ 2018 θα είναι κάπως… φτωχότερο.

Αρκετές «μεγάλες» εθνικές ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν το… εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να δουν τη διοργάνωση από το… σπίτι τους και ως επόμενο, να μην τους απολαύσουμε και εμείς.

Φυσικά για εμάς, η μεγαλύτερη απουσία δεν θα είναι ένας παίκτης, αλλά η Εθνική μας ομάδα όπου θα λείψει από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άλλωστε η «γαλανόλευκη» μας είχε συνηθίσει τα τελευταία 15 χρόνια να συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις.

Στη λίστα των παικτών δεν θα δείτε τραυματίες παίκτες, όπως ο Νεϊμάρ, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι εκτός γηπέδων, αλλά ίσως και να προλάβουν να είναι έτοιμοι το καλοκαίρι. Εμείς θα σας δείξουμε εκείνους που δεν θα αγωνιστούν σίγουρα, λόγω αποκλεισμού της χώρας τους.

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Ιταλία), Όμπλακ (Σλοβενία), Σίλενσεν (Ολλανδία).

buffon

Σίγουρα η μεγαλύτερη απώλεια στη θέση του τερματοφύλακα είναι εκείνη του Τζανλουίτζι Μπουφόν. Η Ιταλία δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με αποτέλεσμα ο Τζίτζι στα 40 του, να μην καταφέρει να αγωνιστεί για τελευταία φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Μουντιάλ

Αμυντικοί: Παπασταθόπουλος (Ελλάδα), Αλάμπα (Αυστρία), Μπαρζάγκλι (Ιταλία), Μπονούτσι (Ιταλία), Κιελίνι (Ιταλία), Βαλένσια (Εκουαδόρ), Βαν Ντάικ (Ολλανδία).

papastathopoulos

Η δύναμη της Εθνική μας ομάδας είναι η άμυνα γι’ αυτό και θα επιλέξουμε να βάλουμε μόνο αμυντικό στις απουσίες των αστέρων. Γι’ αυτό και επιλέξαμε και τον αρχηγό μας Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όχι μόνο λόγω «γαλανόλευκης», αλλά και της παγκοσμίου φήμης που έχει αποκτήσει. Από κει και πέρα, μεγάλες είναι οι απουσίες των αμυντικών της Ιταλίας. Άλλωστε έχουν «χτίσει» σχολή, σε αυτήν τη θέση!

Μέσοι: Χάμσικ (Σλοβακία), Κεϊτά (Γουινέα), Μικιταριάν (Αρμενία), Πιάνιτς (Αρμενία), Πούλισιτς (ΗΠΑ), Βιδάλ (Χιλή), Βεράτι (Ιταλία), Μαχρέζ (Αλγερία).

vidal

Η αλήθεια είναι πως από το χώρο της μεσαίας γραμμής, δεν υπάρχει κάποια τόσο… ηχηρή απουσία. Αν έπρεπε όμως να διαλέξουμε μία, θα ήταν εκείνη του Αρτούρο Βιδάλ. Η κάτοχος του Κόπα των τελευταίων δύο Κόπα Αμέρικα, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ, έτσι ο κεντρικός της Μπάγερν Μονάχου δεν θα αγωνιστεί στη Ρωσία.

Μουντιάλ 2018: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα από την ΕΡΤ (photos)

Επιθετικοί: Ομπαμεγιάνγκ (Γκαμπόν), Μπέιλ (Ουαλία), Τζέκο (Βοσνία), Σάντσες (Χιλή), Μπελότι (Ιταλία).

dzeko

Αν εξαιρέσουμε τον Μπέιλ ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη σεζόν. Εκείνος όμως που «ματώνει» τα δίχτυα, είναι ο Έντιν Τζέκο. Ο επιθετικός της Ρόμα είναι… on fire φέτος, έχοντας πετύχει 20 γκολ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «Τζιαλορόσι», ενώ στα 32 του ίσως να μην έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε άλλο Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - Ιμπραΐμοβιτς: Μεγάλες πιθανότητες να παίξω στο Μουντιάλ

Μουντιάλ 2018: Οι αποδόσεις για τον νικητή της διοργάνωσης (photo)