ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας (15/06)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας (15/06)

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Το μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας με την Ισπανία για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Μουντιάλ 2018 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής (15/06).

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια, η αναμονή και η προσμονή των ποδοσφαιρόφιλων όλου του κόσμου πήρε… τέλος, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (14/6) το Στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας, φιλοξένησε την τελετή έναρξης του 21ου Μουντιάλ στην ιστορία και ακολούθησε η αναμέτρηση της διοργανώτριας Ρωσίας με την Σαουδική Αραβία.

Οι γηπεδούχοι δεν αποδείχθηκαν καλοί… οικοδεσπότες, μια και διέσυραν 5-0 την ομάδα της Ασίας και έκαναν εξαιρετική εκκίνηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην πατρίδα τους. «Δράστες» ήταν οι Γκαζίνσκι (12’), Τσερίσεφ (43’, 91’), Τζιούμπα (71’) και Γκολόβιν (94’), οι οποίοι σκόραραν για τους διοργανωτές.

Η συνέχεια θα δοθεί την Παρασκευή (15/6) όπου το πρόγραμμα της 2ης ημέρας του Μουντιάλ 2018 περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Η… αρχή θα γίνει με το δεύτερο ματς του 1ου ομίλου. Στις 15:00 η Αίγυπτος αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη. Οι «Φαραώ» επιστρέφουν σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι στην διάθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Από την άλλη, ο Όσκαρ Ταμπάρες θα έχει όλα τα… αστέρια στην φαρέτρα του. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1.

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 μέχρι τον τελικό

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου γκρουπ της διοργάνωσης, η σκυτάλη… περνάει στον 2ο όμιλο. Στις 18:00 το Μαρόκο θα αντιμετωπίσει το Ιράν, στην… σκιά του μεγάλου ντέρμπι, που δεν είναι άλλο από αυτό της Πορτογαλίας με την Ισπανία. Οι Αφρικανοί πέφτουν στην «μάχη» με στόχο την διάκριση, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τους Πέρσες. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1.

MaroccoIran

Τέλος, η αυλαία της Παρασκευής (15/6) θα πέσει με το ντέρμπι της ιβηρικής χερσονήσου. Στις 21:00, οι Πρωταθλητές Ευρώπης Πορτογάλοι, με τον Φερνάντο Σάντος στο… τιμόνι τους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην σύνθεσή τους θα παίξουν απέναντι στους «φούριας ρόχας». Οι Ισπανοί προέρχονται από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Λοπετέγκι να αποχωρεί μετά την συμφωνία του με την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ιέρο να παίρνει την θέση του. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1.

portugalespana

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ο «Μίνωας» φέρνει... Φθινόπωρο και ακραία καιρικά φαινόμενα (pics)

Αυτά είναι τα θέματα σε Χημεία, Λατινικά και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας των Πανελληνίων 2018