ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Πού και πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Πού και πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/7) και η ημιτελική φάση του φετινού Μουντιάλ με μεγάλες νικήτριες τις ομάδες της Γαλλίας και της Κροατίας που κέρδισαν τις αντιπάλους τους Βέλγιο και Αγγλία αντίστοιχα.

Πλέον τα μάτια όλων των ποδοσφαιρόφιλων είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (15/7) που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στη Μόσχα με τις ομάδες της Γαλλίας και της Κροατίας να αναζητούν μία θέση στο όνειρο.

Σημειώνεται επίσης ότι ο μικρός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (14/7) στις 17:00 στην Αγία Πετρούπολη ανάμεσα στην Αγγλία και το Βέλγιο για την... τιμή των όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία κέρδισε το Βέλγιο την Τρίτη (10/7) με γκολ του Ουμτιτί μετά από φάουλ του Γκριεζμάν, με τους Κροάτες να χρειάζονται να παίξουν παράταση προκειμένου να κάμψουν τη νεανική ομάδας της Αγγλίας.

Αντίστοιχα οι Άγγλοι, προηγήθηκαν στο παιχνίδι με εκπληκτικό φάουλ του Τρίπιερ αλλά δεν άντεξαν και ισοφαρίστηκαν στο 68’ από τον Πέρισιτς. Το παιχνίδι, οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα τους ήταν αρκετή για να την εκμεταλλευτεί ο Μάντζουκιτς και να στείλει την παρέα του Μόντριτς στον τελικό της Κυριακής.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018