ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live Chat Ολυμπιακός - Πανιώνιος

Live Chat Ολυμπιακός - Πανιώνιος

Super League: Ζωντανά ο αγώνας του Ολυμπιακού εντός έδρας κόντρα στον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος

Το Ολυμπιακός-Πανιώνιος είναι το ματς που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτινς μετρούν σερί πέντε νικών στο Πρωτάθλημα και θέλουν να το επεκτείνουν προκειμένου να μείνουν στο «κυνήγι» του ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει μια επιθετική ομάδα προκειμένου να πάρει από νωρίς το πάνω χέρι στο ματς και να ετοιμαστεί για τη συνέχεια ενόψει και του δύσκολου αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για το Europa League που έρχεται.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη προκειμένου να περιμένει αύριο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να τον πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην πρώτη θέση.

Απόντες από το ματς θα είναι για τον Ολυμπιακό οι εξής:

Και οι δυο είναι παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά στα τελευταία ματς, με τον πρώτο μάλιστα να προέρχεται από το χατ τρικ που έκανε κόντρα στην Λάρισα.

Αντίθετα στην αποστολή επιστρέφει ο τραυματίας Καμαρά, ενώ «μέσα» είναι οι Ντιας, Σολδάνο και Λοντίγκιν που αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο: Σα, Κούτρης, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Καμαρά, Νάτχο, Λάζαρος, Ποντένσε, Χασάν, Γκερέρο.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος ξέρει ότι έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο αλλά θα παλέψει ως το τέλος προκειμένου να μπορέσει να πάρει ότι το καλύτερο από το ματς και να διατηρήσει τις αποστάσεις του από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Από την αποστολή ξεχωρίζει το όνομα του Αυστριακού μεσοεπιθετικού Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν εκτός πλάνων. Αντίθετα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ντουρμισάι και ο Μπανανά.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Σχετικές ειδήσεις