ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Live το μεγάλο ντέρμπι της Super League στο ΟΑΚΑ

Newsbomb

«Αετομαχία» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά, ένα ντέρμπι που ήδη απασχολεί αρκετές ημέρες πριν και θα συνεχίσει να απασχολεί και για αρκετές ημέρες μετά τους πάντες, διεξάγεται απόψε στο ΟΑΚΑ. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Super League με τους δυο «δικεφάλους» να συγκρούονται για ακόμα μια φορά σε ένα ματς που αναμένεται γεμάτο πάθος και ένταση.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μάικλ Τίγκααρντ, από τη Δανία, αφού ως γνωστόν τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν έχουν ξένους διαιτητές. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντένις Ράσμουνσεν και Νιλς Χογκ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30 και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Novasports 1 HD.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η... αετομαχία του ΟΑΚΑ

Την τελευταία διετία τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έχουν αποκτήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ανέκαθεν ήταν παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον, κίνητρο αλλά και συγκινήσεις, πλην όμως από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς έγιναν μόνιμοι διεκδικητές τίτλων και η Ένωση επέστρεψε στη Super League δυναμικά, έχουν μετατραπεί σε ντέρμπι που κρίνουν… τίτλους. Το περσινό παιχνίδι των δυο ομάδων στην Τούμπα ήταν αυτό που μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την αντιπαλότητα και, πλέον, κάθε φορά που συναντούνται οι δυο «δικέφαλοι» το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Τόσο για τα όσα θα γίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και για όσα θα προηγηθούν ή θα ακολουθήσουν.

Άλλωστε, την τελευταία διετία οι δυο τους αναμετρήθηκαν και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 2017 στον Βόλο, σε έναν τελικό που στιγματίστηκε από βίαια και θλιβερά επεισόδια τα οποία πήγαν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, αλλά και το 2018 στο ΟΑΚΑ, ο νικητής ήταν ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έχει να αντιπαρατάξει το περσινό πρωτάθλημα, το οποίο όμως αμφισβητήθηκε – και συνεχίζει να αμφισβητείται – έντονα στην Τούμπα λόγω των όσων έγιναν στον αγώνα της Θεσσαλονίκης για τη Super League. Ένας αγώνας που δεν τελείωσε, ουσιαστικά, ποτέ και κρίθηκε στα δικαστήρια. Η ΑΕΚ από την πλευρά της υποστηρίζει πως ορθώς τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατείνεται ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε στα χαρτιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Τα πλάνα Ουζουνίδη και Λουτσέσκου

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσαν από το Σάββατο την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Ο ΜαρίνοςΟυζουνίδης από πλευράς των «κιτρινόμαυρων» και ο ΡαζβάνΛουτσέσκου από πλευράς των «ασπρόμαυρων», έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους για το πώς παίξουν οι ομάδες τους και πως θα εκμεταλλευτούν τα δικά τους πλεονεκτήματα, όπως και το πώς θα «χτυπήσουν» τα μειονεκτήματα του αντιπάλου, για να έρθει η πολυπόθητη νίκη.

Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, προβλήματα δεν υπάρχουν. Όλοι οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες, πλην του Κώστα Γαλανόπουλου που είναι νοκ – άουτ, έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Άλεφ, Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε και Μπογέ.

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Δημήτρη Γιαννούλη και τον τραυματία Χοσέ Κάνιας. Στην αποστολή, όμως, είναι ο Πέδρο Ενρίκε αλλά όχι και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ολιβέιρα και Ίνγκασον. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved