ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δυο «δικεφάλων»

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δυο «δικεφάλων»
Ποιους παίκτες επέλεξαν Ουζουνίδης και Λουτσέσκου
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τεράστιο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για τη Super League με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχουν επιλέξει τις ενδεκάδες για Ένωση και «δικέφαλο του Βορρά».

Το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ τραβάει επάνω του όλα τα βλέμματα στη 19η αγωνιστική της Super League. Την τελευταία διετία τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έχουν αποκτήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ανέκαθεν ήταν παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον, κίνητρο αλλά και συγκινήσεις, πλην όμως από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς έγιναν μόνιμοι διεκδικητές τίτλων και η Ένωση επέστρεψε στη Super League δυναμικά, έχουν μετατραπεί σε ντέρμπι που κρίνουν… τίτλους. Το περσινό παιχνίδι των δυο ομάδων στην Τούμπα ήταν αυτό που μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την αντιπαλότητα και, πλέον, κάθε φορά που συναντούνται οι δυο «δικέφαλοι» το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Τόσο για τα όσα θα γίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και για όσα θα προηγηθούν ή θα ακολουθήσουν.

Τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, για λογαριασμό της ΑΕΚ, όσο και ο Ράζβαν Λουτσέσκου για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, έχουν καταλήξει στα πλάνα τους. Εκπλήξεις δεν υπάρχουν, με τους δυο προπονητές να παρατάσσουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν για τη μεγάλη «μάχη». Ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά και για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος και το ποιος θα πάρει τον τίτλο. Αμφότεροι, λοιπόν, έκαναν γνωστή την ενδεκάδα που έχουν επιλέξει για την αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Μάικλ Τίγκααρντ, από τη Δανία, αφού ως γνωστόν τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν έχουν ξένους διαιτητές. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντένις Ράσμουνσεν και Νιλς Χογκ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30 και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Novasports 1 HD.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ