ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βαθμολογία της Super League μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Η βαθμολογία της Super League μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
Το 1-1 δίνει προβάδισμα τίτλου στον δικέφαλο
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Super League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ. Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τον δεύτερο Ολυμπιακό μειώθηκε στους έξι βαθμούς, ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη Κυριακή.

Η βαθμολογία της Super League μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ

Η μάχη της Super League κορυφώνεται στην Τούμπα

Για τον ΠΑΟΚ, όπως είπε και ο προπονητής του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ ήταν σαν νίκη αυτή η ισοπαλία. Οι Θεσσαλονικείς με τον βαθμό που πήραν στην έδρα της ΑΕΚ έφτασαν στους 50 βαθμούς και προπορεύονται πλέον έξι βαθμούς του Ολυμπιακού που έχει 45. Οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο νίκησαν 4-0 τον Πανιώνιο και πλησίασαν κατά δυο βαθμούς τον «δικέφαλο του Βορρά». Οι δυο τους, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, θα λύσουν τις διαφορές τους στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή. Εκεί με νίκη ο «δικέφαλος του Βορρά» θα «καθαρίσει» ουσιαστικά την υπόθεση… πρωτάθλημα στη Super League.

Επεισόδιο με τον Γιώργο Σαββίδη μετά τη λήξη

Με το τελευταίο σφύριγμα από τον Δανό διαιτητή, ο Γιώργος Σαββίδηςκαι η συνοδεία του επιχείρησαν να αποχωρήσουν από το μπουθ όπου φιλοξενούνταν στο ΟΑΚΑ. Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από τους φίλους της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ και ο Γιώργος Σαββίδης παρέμεινε στο μπουθ για αρκετή ώρα, αποχωρώντας από το σημείο μετά τις 21:50 της Κυριακής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr