ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα
Δείτε πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το ισόπαλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Super League. Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 10’ με τον Μαουρίτσιο, στο 32’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Λέο Ζαμπά, όμως, η Ένωση δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Ο Έκι Πόνσε ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 74’ για τους «κιτρινόμαυρους», πλην όμως δεν υπήρξε συνέχεια για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, κόντρα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Η μάχη της Super League κορυφώνεται στην Τούμπα

Για τον ΠΑΟΚ, όπως είπε και ο προπονητής του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ ήταν σαν νίκη αυτή η ισοπαλία. Οι Θεσσαλονικείς με τον βαθμό που πήραν στην έδρα της ΑΕΚ έφτασαν στους 50 βαθμούς και προπορεύονται πλέον έξι βαθμούς του Ολυμπιακού που έχει 45. Οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο νίκησαν 4-0 τον Πανιώνιο και πλησίασαν κατά δυο βαθμούς τον «δικέφαλο του Βορρά». Οι δυο τους, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, θα λύσουν τις διαφορές τους στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή. Εκεί με νίκη ο «δικέφαλος του Βορρά» θα «καθαρίσει» ουσιαστικά την υπόθεση… πρωτάθλημα στη Super League.

Επεισόδιο με τον Γιώργο Σαββίδη μετά τη λήξη

Με το τελευταίο σφύριγμα από τον Δανό διαιτητή, ο ΓιώργοςΣαββίδηςκαι η συνοδεία του επιχείρησαν να αποχωρήσουν από το μπουθ όπου φιλοξενούνταν στο ΟΑΚΑ. Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από τους φίλους της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ και ο Γιώργος Σαββίδης παρέμεινε στο μπουθ για αρκετή ώρα, αποχωρώντας από το σημείο μετά τις 21:50 της Κυριακής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr