ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία - Ολυμπιακός LIVE: Η αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος

Λαμία - Ολυμπιακός LIVE: Η αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος
Λαμία - Ολυμπιακός με... φόντο μια θέση στον ημιτελικό

Λαμία - Ολυμπιακός LIVE: Η πρώτη «μάχη» για τα προημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας γίνεται στη Φθιώτιδα!

Μετά την υπέρβαση και την πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό, η Λαμία θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος στις τελευταίες αγωνιστικές παίζει καλό ποδόσφαιρο ενώ οι Πειραιώτες έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, αμφότερες οι ομάδες αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μανώλης Σκουλάς, με ώρα έναρξης τις 17:00 και τηλεοπτική μετάδοση στις 17:00 από τo Cosmote Sport 2.

Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί πριν τα Χριστούγεννα για το πρωτάθλημα (16 Δεκεμβρίου 2018) με τους Πειραιώτες να επικρατούν άνετα με 3-0.

Όσον αφορά το Κύπελλο, η Λαμία προέρχεται από την πρόκριση-θρίλερ στα πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν άνετα το εμπόδιο της Ξάνθης (0-0 πρώτος αγώνας, 3-1 δεύτερος).

Παρακολουθήστε ΕΔΩ live την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – Ολυμπιακός

Τα πλάνα των δυο προπονητών

Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές καθώς το Κύπελλο αποτελεί δευτερεύων στόχο για την ομάδα της Φθιώτιδας. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Σαράνοφ, ο Μάρκ Ασίγκμπα θα παίξει δεξιά, ενώ ο Βάντερσον θα είναι αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Πλιάτσικας δεν θα με παρτενέρ τον Καρυπίδη. Στο κέντρο Σκόνδρας και Μπουλούλης θα πάρουν θέση ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Πίτι. Δεξιά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Ασούμπρε, ενώ αριστερά ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Στο κέντρο της επίθεσης θα βρεθεί ο Τάσος Καραμάνος.

Από την άλλη, ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει και αυτός rotation καθώς όλη η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιηθεί την Κυριακή στην Τούμπα, δεν θα έχει παίχτη στο βασικό σχήμα.Κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ θα είναι ο Λοντίγκιν, σε ρόλο δεξιού μπακ θα είναι ο Ανδρούτος, έχοντας στο κέντρο της άμυνας τον Μεριά με τον Μιράντα. Αριστερό μπακ θα είναι ο Κώστα Τσιμίκας.Η τετράδα του κέντρου θα είναι (από τα δεξιά προς τα αριστερά) Ζιλ Ντίας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Χασάν και Σολδάνο.

Η αποστολή της Λαμίας: Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκόνδρας, Σκαρντοβέλι, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόλιο, Τόμας, Επστάιν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασουμπρέ, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Αβραάμ, Μαρτίνης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντίας, Ξενιτίδης, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο, Βοΐλης.

Σχετικές ειδήσεις