ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ανοιχτοί λογαριασμοί στο Clasico του Copa del Rey (vids)

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ανοιχτοί λογαριασμοί στο Clasico του Copa del Rey (vids)

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ισόπαλο 1-1 το Clasico στο «Καμπ Νου», στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έστρεψε το βλέμμα του στη Βαρκελώνη το βράδυ της Τετάρτης, αφού βρέθηκαν για άλλη μια φορά αντιμέτωπες η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη φορά το Clasico έγινε για τα ημιτελικά του Copa del Rey. Το τελικό 1-1 δεν άφησε ικανοποιημένους κανέναν από τους δυο «μονομάχους», με τη «Βασίλισσα» να έχει βέβαια ένα μικρό προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ που πέτυχε, από το 6' με τον Βάσκεθ. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Σαντιάγκο Σολάρι θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα τέρματα και να έχει φύγει με τη νίκη από το «Καμπ Νου» αν ήταν πιο προσεκτική.

Την ίδια ώρα, οι «μπλαουγκράνα» του Ερνέστο Βαλβέρδε άρχισαν το ματς χωρίς τον σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι, που πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο αλλά φάνηκε ιδιαίτερα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Οι Καταλανοί μετά την ισοφάριση, από τον Μάλκομ στο 58', είχαν ένα καλό διάστημα στο οποίο θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή, όμως, δεν τα κατάφεραν. Συνεπώς, τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης.

Οι… λογαριασμοί, λοιπόν, παρέμειναν ανοικτοί για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και όλα θα ξεκαθαρίσουν στον επαναληπτικό…

Η ανάλυση του Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Το γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης

Το γκολ της Μπαρτσελόνα

Αξίζει να σημειωθεί πως το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, είναι αυτό ανάμεσα σε Μπέτις και Βαλένθια. Ο πρώτος αγώνα των δυο θα γίνει στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» στη Σεβίλλη, την Πέμπτη (07/02, 22:00) ενώ ο επαναληπτικός στις 28 Φεβρουαρίου στο «Μεστάγια». Σημαντική πληροφορία, το γεγονός ότι ο τελικός θα γίνει στην έδρα της Μπέτις τη φετινή σεζόν, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει...