ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Στην κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι, έφτασε τη Λίβερπου! (video)

Premier League: Στην κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι, έφτασε τη Λίβερπου! (video)

Premier League: Τις διαδοχικές «γκέλες» της Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Μάντσεστερ Σίτι και την έφτασε στη βαθμολογία.

Η Μάντσεστερ Σίτι, σε δυο μήνες κάλυψε διαφορά... 10 βαθμών από τη Λίβερπουλ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας πέρασαν από το «Γκούντισον Παρκ» με 2-0 επί της Έβερτον κι έστω και με αγώνα περισσότερο «έπιασαν» στην κορυφή τους «κόκκινους»! Με το ματς αυτό άνοιξε η «αυλαία» της 27ης αγωνιστικής της Premier League, το «κυρίως πιάτο» της οποίας θα διεξαχθεί το διάστημα 22-24/2, όταν και θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ στο «Όλντ Τράφορντ».

Το αποψινό ματς επρόκειτο να τελεστεί στις 23 Φεβρουαρίου, ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή όρισε νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, καθώς μία ημέρα μετά (24/02) η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ, στον τελικό του League Cup. Για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε και η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπράιτον, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 24 Φεβρουαρίου (η Premier League δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συγκεκριμένης συνάντησης).

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι και τη βαθμολογία της Premier League