ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία - Ολυμπιακός: Ο παιχταράς που τους τρέλανε όλους

Λαμία - Ολυμπιακός: Ο παιχταράς που τους τρέλανε όλους
Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση στον Ολυμπιακό

Γκολ και ταλέντο είδαμε στην... πισίνα της Λαμίας

Η Λαμία και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το "χορταστικό" 3-3 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε μια συγκεκριμένη παρουσία στο βαρύ τερέν του ΔΑΚ.

Ο λόγος για τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός μοίρασε 2 ασίστ και πέτυχε ένα... σεντερφορίσιο γκολ, ενώ δεν σταμάτησε να πιέζει στιγμή της άμυνα των γηπεδούχων προκαλώντας διαρκώς ρήγματα με τις κινήσεις του.

Αυτό που ξεχώρισε ιδιαίτερα, ήταν η ικανότητά του με το κεφάλι, καθώς παρότι δεν είναι πολύ ψηλό κορμί, κέρδισε κατά κράτος τις μονομαχίες που έδωσε.

Η εμφάνιση του 24χρονου Αργεντινού στράικερ προκάλεσε πολλά χαμόγελα στον Πέδρο Μαρτίνς αλλά και στην διοίκηση των "ερυθρόλευκων" μιας και έδωσαν "μάχη" για την απόκτηση του Σολδάνο με ομάδες της Ευρώπης και του Μεξικό.

Στα συν, φυσικά είναι και το γεγονός πως ο Σολδάνο αποτελεί ανακάλυψη του τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού ενώ δαπανήθηκε για την απόκτησή του 1 εκατομμύριο ευρώ περίπου.

Θετικές εντυπώσεις άφησε και ο Ζιλ Ντίας από τα δεξιά ωστόσο η εμφάνιση του Σολδάνο ίσως φέρει λύσεις στην πολύπαθη επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Σχετικές ειδήσεις