ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός LIVE: Τα μηνύματα των δυο «μονομάχων» στα social media

Newsbomb

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην καυτή Τούμπα
Motion Team

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ντέρμπι στην Τούμπα και οι δυο αντίπαλοι έχουν στείλει τα δικά τους μηνύματα μέσα από τα social media.

Τα… ψέματα τελείωσαν. Η μεγάλη ώρα για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της Τούμπας έφτασε και μετά το τέλος του ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής στη Super League, θα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» με νίκη θα πάει στο +9 από τους Πειραιώτες, οι οποίοι από την πλευρά τους θα επιζητήσουν να μειώσουν στους 3 τους βαθμούς της διαφοράς έτσι ώστε να κάνουν… άνω-κάτω το πρωτάθλημα και να κυνηγήσουν τη μεγάλη ανατροπή.

Ημέρα ντέρμπι, λοιπόν, για τους δυο «μονομάχους» και τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός έχουν αναρτήσει από το πρωί τα δικά τους μηνύματα στα social media έτσι ώστε να ενημερώσουν για το ντέρμπι τους φιλάθλους τους. Οι γηπεδούχοι στο δικό τους μήνυμα στο Instagram έγραψαν χαρακτηριστικά πως «Είναι μέρα αγώνα. Δώστε τα πάντα για την ομάδα. Προστατέψτε με κάθε κόστος το σπίτι μας. Είμαστε μαζί σε αυτό, μέχρι το τέλος».

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες που θα έχουν αρχηγό αποστολής τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, έστειλαν κι αυτοί του δικό τους μήνυμα. Εμφανώς πιο συγκρατημένο αφού ήταν περισσότερο ενημερωτικό και δεν περιλάμβανε κάποια παραίνεση προς τον κόσμο, από τη στιγμή άλλωστε που δεν έχουν οπαδούς οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο δεν ήταν και σκόπιμο, είχε αναφορά μόνο στην ώρα έναρξης και τα λοιπά χρηστικά στοιχεία για το ντέρμπι.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα των δυο ομάδων πριν το ντέρμπι

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved