ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα στην Τούμπα
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ
Eurokinissi

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Δείτε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» νίκησε 3-1 τους Πειραιώτες για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ήταν το ντέρμπι που περίμεναν… όλοι. Το ντέρμπι που θα καθόριζε τη μοίρα της φετινής Super League και μετά το τέλος του και τον θρίαμβο 3-1 του «δικεφάλου του Βορρά» στην Τούμπα, ο τίτλος πήρε τον… δρόμο για τον Λευκό Πύργο.

Με τα γκολ των Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ και Ακπόμ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 3-0 του Ολυμπιακού, ο οποίος απλά μείωσε το σκορ με τον Ποντένσε. Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στο +9 από τους Πειραιώτες και αγγίζει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1985!

Δείτε ΕΔΩ πως ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

Για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πάει το πρωτάθλημα... στη Θεσσαλονίκη. Στον «τελικό» κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν κυρίαρχος, διέλυσε 3-1 τον αντίπαλό του και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι στους 54βαθμούς, ο Ολυμπιακός έμεινε στους 45 και η Super League ανηφορίζει για πρώτη φορά μετά το 1985 στον... Λευκό Πύργο! Από τη στιγμή που το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, άρχισε και... τελείωσε κανονικά, με τους γηπεδούχους να έχουν φτάσει σε έναν τεράστιο θρίαμβο, τα πάντα πλέον... έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά δεν πλήρωσε τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, μακρινό και πρόσφατο. Αυτή τη φορά ναι μεν η Τούμπα ήταν… καμίνιγια τον Ολυμπιακό, όμως, δεν έγινε το παραμικρό και οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια τεράστια νίκη. Μια νίκη που τους φέρνει αγκαλιά με το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά την τελευταία κατάκτηση από την ομάδα του «δικεφάλου του Βορρά», που ήταν το 1985. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους από τον Ολυμπιακό, έκαναν αυτό που έπρεπε και πλέον έχουν μπροστά τους άλλες δέκα αγωνιστικές έτσι ώστε να καταφέρουν και το απίστευτο. Να πάρουν το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που έχει κάνει μόνο ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 1963-1964.