ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League Live: Οι «μάχες» σε Μαδρίτη και Γερμανία

Champions League Live: Οι «μάχες» σε Μαδρίτη και Γερμανία
Μεγάλη μάχη στη Μαδρίτη

Το Champions League συνεχίζεται με το ματς ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβεντους να συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Δυο αναμετρήσεις απομένουν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η φάση των «16» του Champions League. Στο ένα από τα δυο παιχνίδια υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, κι αυτό είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας της Σάλκε και θεωρούνται αυτοί που έχουν το προβάδισμα για να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους κάνει ακόμα πιο… εύκολο τον επαναληπτικό στην Αγγλία. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, βέβαια, γνωρίζει πως εδώ που έχει φτάσει η διοργάνωση δεν έχει την πολυτέλεια να είναι… υπεροπτική, συνεπώς θα τα δώσει όλα για να καταφέρει να εξασφαλίσει ένα σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς στη Γερμανία.

Την ίδια ώρα, στη Μαδρίτη η Ατλέτικο θα υποδεχθεί τη Γιουβέντους. Ένα «ζευγάρι» σαφώς πιο αμφίρροπο και με αρκετή… ίντριγκα, αφού στο «Metropolitano» θα επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ των «μπιανκονέρι» που μόνο… αγαπητός δεν είναι στις τάξεις των φίλων των «ροχιμπλάνκος», λόγω της μακράς θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης και των τίτλων που είχε στερήσει στην Ατλέτικο. Στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, ωστόσο, επικρατεί παγωμάρα μετά τη διάγνωση του προβλήματος στην καρδιά του Σάμι Κεντίρα…

Τα δυο παιχνίδια θα αρχίσουν ταυτόχρονα στις 22:00. Την αναμέτρηση της Σάλκε με τη Μάντσεστερ Σίτι θα παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 ενώ αυτή της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Γιουβέντους, από το Cosmote Sport 2.

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ LIVE ΤΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις