ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Το «ευρωπαϊκό όνειρο» έσβησε στο Κίεβο για τον Ολυμπιακό

Europa League: Το «ευρωπαϊκό όνειρο» έσβησε στο Κίεβο για τον Ολυμπιακό
Ήττα στο Κίεβο για τον Ολυμπιακό

H Ντινάμο Κιέβου «πάγωσε» με 1-0 τον Ολυμπιακό και τον έστειλε εκτός συνέχειας του Europa League.

Η Ντιναμό Κιέβου μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και απείλησε τον Ολυμπιακό πολλές φορές και μάλιστα στο 32' βρήκε τη λύση για να ανοίξει το σκορ. Σέντρα του Μικολένκο από τα αριστερά στο πρώτο δοκάρι, ο Σολ έκανε την προβολή μπροστά από τον Σισέ και με τον Μεριά να μην έχει καταφέρει να σταματήσει τη μπάλα, νίκησε τον Σα και 1-0 για τους Ουκρανούς.

Μάλιστα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι Ουκρανοί απείλησαν για δεύτερη φορά όταν ο Σισέ έχασε τον Σολ, εκείνος πλάσαρε με το δεξί από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Σα έκανε σωτήρια επέμβαση. Στο 51ο λεπτό του αγώνα μετά από σέντρα του Τοροσίδη ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 64ο λεπτό ο Μασούρας έκανε το σουτ αλλά ο Μποίκο απέκρουσε. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η Ντιναμό Κιέβου πήρε τη νίκη.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπόικο, Βέρμπιτς, Σεπέλιεβ, Σολ, Σαπαρένκο, Τσιχάνκοβ, Μικολένκο, Μπούρντα, Μπουγιάλσκι, Σαμπάνοβ, Κετζιόρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (65΄Νάτχο), Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας (46΄Μασούρας), Φορτούνης (65΄Γκερέρο), Χάσαν.