ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο «κομμένος» που έφυγε και γυρνάει το καλοκαίρι σαν παιχταράς

Ολυμπιακός: Ο «κομμένος» που έφυγε και γυρνάει το καλοκαίρι σαν παιχταράς

Απίστευτη ανατροπή στον Πειραιά με διεθνή παίκτη.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το δεν υπάρχουν οι προοπτικές βελτίωσης. Και στον Πειραιά έχουν ήδη ξεκινήσει τις προεργασίες.

Έτσι, η αξιολόγηση του ρόστερ έχει ήδη πάρει... μπροστά και στον Ολυμπιακό κοιτάζουν το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής (δηλαδή τον Ιούνιο) του Μάριου Βρουσάι, που «βγάζει» μάτια στην Ολλανδία και την Βίλεμ.

Ο διεθνής εξτρέμ δεν σταματά να σκοράρει και να εντυπωσιάζει στην ολλανδική λίγκα και ήδη οι διοικούντες τον σύλλογο του Τίλμπουργκ είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Β.

Κάτι παρόμοιο δηλαδή που είχε συμβεί και με την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα, που αγωνιζόταν πέρσι στη Βίλεμ και μέσα σε μια σεζόν εκτόξευσε την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, με την Αϊντχόφεν να φλερτάρει... έντονα με τον διεθνή μπακ.

Από τον Ολυμπιακό, παρακολουθούν την εξέλιξη του Βρουσάι προσεκτικά καθώς είναι ένας παίκτης που είχε ξεχωρίσει από την αρχή της προετοιμασία ο Πέδρο Μαρτίνς και θεωρεί πως μπορεί να γίνει πολύτιμη μονάδα των Πειραιωτών.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε το καλοκαίρι ο Μάριος Βρουσάι θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», κάτι που μπορεί να συμβεί και με άλλους δανεικούς...

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή με το Mega: Επιστρέφει στις οθόνες μας το «Μεγάλο Κανάλι» (pics)

Σχετικές ειδήσεις