ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον Εμιλιάνο Σάλα - Βουτιά θανάτου με 90 χιλιόμετρα στη θάλασσα

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον Εμιλιάνο Σάλα - Βουτιά θανάτου με 90 χιλιόμετρα στη θάλασσα

Δεν είχε την απαραίτητη άδεια για τέτοιο ταξίδι ο πιλότος, σε τρία διαφορετικά σημεία τα συντρίμμια στον βυθό.

Τα νεότερα αποτελέσματα των ερευνών που συνεχίζονται για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας με τον Εμιλιάνο Σάλα, έδειξαν πως το αεροσκάφος έκανε... βουτιά θανάτου με ταχύτητα 90 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με την Air Accidents Investigation Branch, το αεροσκάφος έπεσε με ταχύτητα 90 χλμ./ώρα στο νερό, πράγμα που δεν άφηνε περιθώρια και ελπίδες για τον Σάλα και τον Ίμποτσον που είχε αναλάβει να μεταφέρει τον ποδοσφαιριστή από τη Ναντ στο Κάρντιφ για να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Επιπλέον, η άδεια που είχε ο πιλότος, δεν του επέτρεπε να κάνει αυτό το ταξίδι, κάτι που μπορεί να δώσει πάτημα στην Κάρντιφ ώστε να συνεχίσει να διεκδικεί δικαίωση για να μην πληρώσει ολόκληρο το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ στη Ναντ για τη μεταγραφή...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πιλότο

Η σορός του Αργεντίνου επιθετικού ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αεροσκάφους μετά από αναζήτηση της οικογένειας, η οποία χρηματοδοτήθηκε από σχετική καμπάνια. Οι Αρχές έχουν ρίξει, όμως, τώρα το βάρος των ερευνών στον εντοπισμό και την ανάσυρση της σορού του 59χρονου πιλότου, ο οποίος θεωρείται κι αυτός νεκρός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την ιατροδικαστική έρευνα, ο Εμιλιάνο Σάλα υπέστη θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι και στο στέρνο.

Σχετικές ειδήσεις