ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος LIVE: Η «μάχη» της Τούμπας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος LIVE: Η «μάχη» της Τούμπας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου
Ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά παίζεται απόψε στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος LIVE: Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα;

O Πανιώνιος κρατάει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 2-1 της Νέας Σμύρνης, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να αποχαιρετήσει τον θεσμό από τώρα!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη-πρόκριση, ενώ αναμένονται κάποιες αλλαγές για να φρεσκαριστεί η ενδεκάδα. Ο Πανιώνιος γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα και θα προσπαθήσει όσο μπορεί να διαφυλάξει το πλεονέκτημα που του δίνει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος είδε το όνομά του να εμπλέκεται ξανά σε σενάρια για το μέλλον του, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ελ Καντουρί που έχει υποστεί θλάση αλλά κα τον Λέο Ζαμπά που ύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έχει μια κάκωση στον αριστερό τετρακέφαλο και ίσως να είναι στη διάθεση του Ρουμάνου για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/3) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, στον Πανιώνιο είναι αποφασισμένοι για την υπέρβαση καθώς το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ειδικά με την ανατροπή με την οποία το 0-1 έγινε 2-1.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ο Άκης Μάντζιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό αποδείχτηκε πύρρειος. Ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Κόρμπου, ενώ εκτός έμεινει ο Μασούρας.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης - Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης - Μίσιτς, Ολιβέιρα - Λημνιός, Πέλκας, Ενρίκε - Σβιντέρσκι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ - Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κότσιτς - Οικονομίδης, Μανιάτης (Κόρμπος) - Τσιλούλης, Άρτσε, Σπιριντόνοβιτς - Ντουρμισάι

Σχετικές ειδήσεις