ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης από την Εθνική Ελλάδος

Τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης από την Εθνική Ελλάδος

Σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της γαλανόλευκης.

Είναι πλέον οριστικό. Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί παρελθόν, με την ΕΠΟ να αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Η Ομοσπονδία αποφάσισε να προχωρήσει σε «διαζύγιο» με τον Έλληνα προπονητή, μετά από τις ήττες και τις κακές εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας στα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία.

Αν και η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό, ο Γραμμένος δεν ήθελε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, πριν συναντηθεί με τον Αναστασιάδη.

Τέλος και οι Γιαννακόπουλος και Μπασινάς

Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη όμως, παρελθόν αποτελούν άλλα δυο στελέχη. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη βοηθού, αλλά και ο Άγγελος Μπασινάς, ο τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί Αναστασιάδη, δεν θα συνεχίσουν και αυτοί στην Εθνική.

Tα πρώτα ονόματα για τον πάγκο

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πλέον είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή και από την Ελλάδα έχουν ήδη ακουστεί τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη και Τραϊανού Δέλλα που θα μπορούσαν κάλλιστα να απασχολήσουν την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Φυσικά υπάρχει και η άλλη τάση στην ΕΠΟ, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν μια λύση τύπου Σκίμπε, δηλαδή ενός ξένου τεχνικού που θα μπορεί να εμπνέει σεβασμό στους παίκτες.

Το χρονικό

Στις 25 Οκτωβρίου η ΕΠΟ ανακοινώνει την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη ως προπονητή. Μια κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις, όπως και η μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίκαελ Σκίμπε.

Από την άλλη, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέλαβε με την λογική της συσπείρωσης των ελληνικών αποδυτηρίων. Μια συσπείρωση που πρωτίστως ενδιέφερε την ΕΠΟ καθώς πόνταρε πως τα καλά αποδυτήρια φέρνουν και αποτελέσματα.

Το κάζο από την Αρμενία με 2-3 στο ΟΑΚΑ ήταν το «κύκνειο άσμα» του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής, ενώ αμέσως μετά το παιχνίδι ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Σωκράτης Παπασταθόπουλος τα «έβαλε» με τον προπονητή, ακολουθώντας τον και άλλοι συμπαίκτες του...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ασύλληπτη τραγωδία: Αυτή είναι η 35χρονη που σκοτώθηκε με ηλεκτρικό πατίνι

Ο Ντόντα σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση - Τι αποκάλυψε;