Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίντεο σοκ: Παίκτης της Premier League ξυλοκοπά άγρια άντρα στον δρόμο (video)

Newsbomb

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει τον Όλι ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να ξυλοκοπά άγρια ένα άτομο επειδή εκείνος τον βιντεοσκοπούσε στον δρόμο.

Ο 24χρονος Σκοτσέζος «τρελάθηκε» επειδή ο άτυχος νεαρός φέρεται να του έκανε πλάκα για το γεγονός ότι η ομάδα υποβιβάστηκε στην Championship.

Στο περιστατικό που έγινε το πρωί της Κυριακής (9/5) σε δρόμο στο βόρειο Γιόρκσαϊρ φαίνεται μέσα από την κάμερα του βίντεο ότι ο ΜακΜπέρνι χτύπησε και κλώτσησε τον άντρα, ο οποίος υπέστη (ευτυχώς όχι σοβαρή) ζημιά στο πρόσωπο του.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό κι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να τιμωρηθεί. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο ΜακΜπέρνι απασχολεί για εξωαγωνιστικά ζητήματα, καθώς τον Οκτώβριο του 2019 είχε πληρώσει πρόστιμο 30.000 λιρών επειδή οδηγούσε μεθυσμένος.

Premier League
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει τον Όλι ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να ξυλοκοπά άγρια ένα άτομο επειδή εκείνος τον βιντεοσκοπούσε στον δρόμο.republicworld.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα προνόμια που σκέφτονται για τους εμβολιασμένους – Πρώτο δείγμα τα γυμναστήρια