Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EURO 2020: Έξαλλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την... Coca Cola – Τι συνέβη

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Την οργή του Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε η παρουσία μόνο μπουκαλιών με Coca Cola στη συνέντευξη τύπου πριν την πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο EURO 2020

Την δυσαρέσκειά του για τα δύο μπουκάλια της Coca Cola που τοποθετήθηκαν μπροστά του στη συνέντευξη τύπου για την πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο EURO 2020 έδειξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο βίντεο φαίνεται ο σούπερ σταρ της εθνικής Πορτογαλίας να κοιτά με περιφρόνηση τα δύο μπουκάλια και να αναζητά εναλλακτική λύση.

Αφού αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, απομακρύνει τα δύο μπουκάλια και απαιτεί νερό σηκώνοντας ένα μπουκάλι.

Όπως υπενθυμίζει η Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φανατικός οπαδός της υγιεινής διατροφής έχοντας εκφράσει επανειλημμένα τη διαφωνία του με την κατανάλωση αναψυκτικών και junk food.

Σε συνέντευξή του, μάλιστα, έχει δηλώσει ότι «είμαι σκληρός με τον γιό μου καθώς ορισμένες φορές πίνει Coca Cola και Fanta και τρώει πατατάκια ενώ γνωρίζει ότι εμένα δεν μου αρέσει αυτό».

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει αντίδραση της UEFA για την στάση αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεδομένου ότι η Coca Cola είναι επίσημος χορηγός του EURO 2020.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: «Κρυφός άσσος» στο μανίκι των Γάλλων – Κορβέτες Gowind για να «σβήσουν» τους Ολλανδούς