Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεωργία – Ελλάδα: Τα highlights του συγκλονιστικού «διπλού» - «Για τη νίκη στη Σουηδία» (vids)

Newsbomb

Εθνική ομάδα: Δείτε τα highlights της υπερπολύτιμης νίκης που πέτυχε η Ελλάδα στη Γεωργία κι όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαντ Σχιπ.

Η Ελλάδα πήγε στη Γεωργία με μοναδικό στόχο το «τρίποντο», ζορίστηκε από την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων κι εκεί που έδειχναν όλα χαμένα… αναστήθηκε από το VAR και πέτυχε δύο τέρματα μετά το 89ο λεπτό.

Η Εθνική αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να «πεθάνει» στο Μπατούμι κι έτσι κέρδισε το δικαίωμα να πάει την ερχόμενη Τρίτη (12/10) στη Σουηδία και να δώσει έναν «τελικό» για τη δεύτερη θέση.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάει για τη νίκη στη Σουηδία κι υπογράμμισε ότι μπορεί να πάρει το εισιτήριο για το Κατάρ. Αναλύτικά όσα είπε...

«Ξέρουμε πως για να μείνουμε στην κούρσα της πρόκρισης θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τη Σουηδία, δηλαδή τους 3 βαθμούς. Ήταν ένα σκληρό ματς με τη Γεωργία, έχει καλούς παίκτες. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και συνολικά πιστεύω ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ωστόσο έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε πλέον στο ματς στην Στοκχόλμη.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Νομίζω αυτό που δείξαμε είναι πως παίζουμε ως ομάδα. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και παίρνουμε πολλά κόρνερ. Το ματς με τη Σουηδία είναι διαφορετικό. Παίζουμε εκτός έδρας και θέλουν και αυτοί τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης. Πρέπει να έχουμε πολύ καλή απόδοση για να κερδίσουμε.

Σίγουρα μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε ακόμη έναν τελικό να παίξουμε, πήραμε μία κρίσιμη νίκη και είμαστε ακόμη στην κούρσα της πρόκρισης».

Οι δηλώσεις των διεθνών

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αθηνών - Λαμίας: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Σάκη

Σεισμός στην Κρήτη: Είδαν τους... λογαριασμούς και δεν το πίστευαν!

Η Σπυριδούλα του MasterChef «έσπασε» τη σιωπή της για το ροζ βίντεο