Στέφανος Τσιτσιπάς: Διέλυσε τον Κουέβας στο Ρολάν Γκαρός (vid+pics)

Χρήστος Γιαννούλης

Εντυπωσιακός στον δεύτερο αγώνα του στο Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Άνεμος» ο Έλληνας πρωταθλητής, διέλυσε 3-0 σετ τον Πάμπλο Κουέβας στον Β’ γύρο του Ρολάν Γκαρός και φορτσάρει για τη συνέχεια του γαλλικού Όπεν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απολαυστικός στον δεύτερο αγώνα του στο φετινό Ρολάν Γκαρός. Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε σχεδόν μια ώρα για να υποτάξει 3-0 τον Πάμπλο Κουέβας και να πάρει πολύ εύκολα την πρόκριση για τον Γ’ γύρο του τουρνουά στη χωμάτινη επιφάνεια στο Παρίσι.

Ο Τσιτσιπάς ειδικότερα στο πρώτο και στο τρίτο σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του και πήρε άνετα τη νίκη. Πλέον, ο Έλληνας πρωταθλητής περιμένει να μάθει πότε θα δώσει τον τρίτο αγώνα του στο τουρνουά. Αντίπαλός του θα είναι ο Σλοβένος Αλιάζ Μπεντένε, που επικράτησε 3-2 σετ του Σέρβου Νίκολα Μιλόγεβιτς.

«Σίφουνας» από την αρχή ο Στέφανος

Μετά την αγχωτική πρόκριση κόντρα στον Χάουμε Μουνάρ, όπου βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ και έκανε τρομερή ανατροπή για να νικήσει 3-2, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στον β’ γύρο του Ρολάν Γκαρός τον Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας. Ο Έλληνας τενίστας δείχνει σε καταπληκτική κατάσταση και στο πρώτο σετ ήταν… καταιγιστικός.

Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 23 λεπτά για να επιβληθεί 6-1 του αντιπάλου του και να κάνει το 1-0 στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο σετ, ο Κουέβας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά και πάλι ο Έλληνας τενίστας βρήκε τον τρόπο να τον υποτάξει. Ο Τσιτσιπάς επικράτησε 6-4 και με το 2-0 πλέον είχε και την ψυχολογία για να φτάσει στη νίκη. Το έκανε, μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο καθώς επιβλήθηκε 6-2 και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ, για να πανηγυρίσει παράλληλα την πρόκριση στον Γ' γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Τα highlights της νίκης του Στέφανου Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σίφουνας» απέναντι στον Κουέβας – Πήρε σετ σε 23 λεπτά

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στους ομίλους του Champions League

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved