ΣΠΟΡ

Roland Garros: Στον τελικό ο «βασιλιάς» Ναδάλ (videos)

Roland Garros: Στον τελικό ο «βασιλιάς» Ναδάλ (videos)
Ξανά στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο σπουδαίος Ράφα Ναδάλ
AP Images

Roland Garros: Ο Ράφα Ναδάλ επικράτησε 3-0 στον ημιτελικό του Σβάρτσμαν, προκρίθηκε στον τελικό και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς.

Για ακόμα μια φορά, ο Ράφα Ναδάλ επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στις χωμάτινες επιφάνειες. Ο Ισπανός σούπερ σταρ του παγκόσμιου τένις, δεν άφησε περιθώρια στον Σβάρτσμαν και στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός στο «Φιλίπε Σαρτιέ» του Παρισιού νίκησε 3-0 τον Αργεντινό και πέρασε στον τελικό.

Ο Ράφα Ναδάλ θα διεκδικήσει τον 13ο τίτλο στο γαλλικό όπεν, το οποίο έχει κατακτήσει 12 φορές. Ο Ισπανός τενίστας πέτυχε την 99η νίκη του σε 101 αγώνες στο τουρνουά, του οποίου είναι ο απόλυτος κυρίαρχος.

Πλέον, ο ένας φιναλίστ είναι γνωστός και δεν είναι άλλος από τον «βασιλιά» της χωμάτινης επιφάνειας στο παγκόσμιο τένις. Ο δεύτερος φιναλίστ, θα προκύψει από τον αγώνα Τσιτσιπά – Τζόκοβιτς που ξεκινάει σε λίγα λεπτά.

Ο Ναδάλ στο πρώτο σετ ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σβάρτσμαν. Ο Ισπανός επιβλήθηκε 6-3 και έκανε το 1-0.

Ο Αργεντινός προσπάθησε να αντιδράσει και μάλιστα είχε μερικές εντυπωσιακές προσπάθειες, που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Έχοντας εντυπωσιακή απόδοση, ο Ναδάλ έφτασε εύκολα στο 2-0 επικρατώντας ξανά 6-3 του Σβάρτσμαν και στο δεύτερο σετ.

Ο Αργεντινός πάντως, που… γκρίνιαξε και στους διαιτητές έκανε προσπάθειες να μείνει στο παιχνίδι.

Μάλιστα σε ένα από τα backhand που έκανε ο Σβάρτσμαν, ο Ναδάλ τον χειροκρότησε!

Εν τέλει, ο Ισπανός σούπερ σταρ δεν «λύγισε» και κατάφερε να πάρει και το τρίτο σετ στο τάι μπρέικ (7-6) και να επιβληθεί 3-0 για να πάρει ακόμα μια πρόκριση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός

Τα highlights της νίκης του Ναδάλ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στο Μενίδι: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον αδερφό του