ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριβάλντο: Θέλει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα – Δεν θα έλεγε «όχι» στη Ρεάλ

Ριβάλντο: Θέλει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα – Δεν θα έλεγε «όχι» στη Ρεάλ
IG: angelina.graovac

Ριβάλντο: Ο Βραζιλιάνος θρύλος εμφανίστηκε πρόθυμος να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να βγει από την κρίση, αναλαμβάνοντας οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί.

Πριν από μερικές ημέρες, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε δηλώσει ότι δεν θα απέρριπτε τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα, ακόμα κι αν αντιμετωπιζόταν σαν ένας δεύτερος Λουίς Φίγκο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το καλοκαίρι του 2002, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, είχε δεχθεί πρόταση από τους Μαδριλένους αλλά τελικά η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε. «Ποτέ δε θα απέρριπτα τη Ρεάλ, επειδή έπαιξα στην Μπαρτσελόνα. Ξέρω πολύ καλά ότι αν υπέγραφα στη Ρεάλ, θα ήταν μία παρόμοια περίπτωση με του Φίγκο αλλά τελικά δε συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αν βρισκόμουν μαζί με το Ρονάλντο στη Ρεάλ, θα ήμασταν ένα τρομακτικό δίδυμο. Ήδη το δείξαμε όταν αγωνιστήκαμε με την Βραζιλία. Άμα είχα περισσότερο χρόνο να αναπτύξω αυτή τη χημεία μέσα σε ένα σύλλογο, θα ήμασταν θανατηφόροι. Θα τρομάζαμε τις άμυνες ανεξάρτητα από το σε ποια ομάδα θα παίζαμε. Το καλοκαίρι του 2002 η Ρεάλ υπέγραψε τον Ρονάλντο και ενδιαφέρθηκαν για μένα. Αν καταφέρναμε να είμαστε μαζί, θα ήταν απίθανο».

Μολονότι δεν θα είχε πρόβλημα να «προδώσει» τους «μπλαουγκράνα» φαίνεται ότι εξακολουθεί να τους «πονάει» και γι' αυτό δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει στον σύλλογο και να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δεν βιάζεται, δείχνοντας έτσι την επιθυμία του να περιμένει την έκβαση των εκλογών στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό να επιστρέψω μια μέρα, διότι στη Μπαρτσελόνα ήμουν πολύ, πολύ χαρούμενος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανακάμψει μέσα από την επιστροφή μου. Συνεπώς ναι, δεν είναι μυστικό για μένα ότι περιμένω αυτή τη δυνατότητα, γιατί εκεί πέτυχα. Έγραψα μια όμορφη ιστορία στη Μπαρτσελόνα.

Δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις με το να αυτοπροταθώ χωρίς κάποια συζήτηση πρώτα. Ο σύλλογος διανύει μια δύσκολη περίοδο, σε περίπλοκους καιρούς. Φυσικά και γνωρίζω τις εξελίξεις για τις εκλογές που θα διεξαχθούν νωρίς το 2021, γιατί εύχομαι τα καλύτερα και να υπάρξει άμεση βελτίωση.

Οποιοσδήποτε ρόλος με τον οποίο θα μπορούσα να βοηθήσω θα ήταν ευπρόσδεκτος για μένα. Το σημαντικό πράγμα είναι να στηρίξω τον σύλλογο και να σιγουρευτώ ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, ακόμη κι αν τώρα πρόκειται να το κάνω εκτός αγωνιστικού χώρου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού: Περιστατικό αλλεργικής αντίδρασης στην Αθήνα - Αντιμετωπίστηκε επιτυχώς