ΣΠΟΡ

Φερνάντο Αλόνσο: «Πέταξε» πάνω από το όχημα – «Πρέπει να με... σκοτώσετε για να μην τρέξω!»

Φερνάντο Αλόνσο: «Πέταξε» πάνω από το όχημα – «Πρέπει να με... σκοτώσετε για να μην τρέξω!»

Φερνάντο Αλόνσο: Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε στον κόσμο του μηχανοκίνητου κι όχι μόνο η είδηση του ατυχήματος που είχε ο Ισπανός «πιλότος» της Formula 1.

Ο Αλόνσο έκανε έκανε προπόνηση με το ποδήλατο του σε δρόμο κοντά στο Λουγκάνο της Ελβετίας, όταν τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο. Το ευχάριστο είναι ότι είναι σε καλή κατάσταση κι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η «El Mundo Deportivo» έδωσε την Παρασκευή (12/2) περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση του. Ο Ισπανός έκανε τις πρώτες εξετάσεις στο Λουγκάνο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βέρνης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε απότομη στροφή με αποτέλεσμα ο «πιλότος» της Alpine F1 Team να χτυπήσει πάνω του και να «πετάξει» πάνω από το όχημα! Μετά τη σφοδρή σύγκρουση «προσγειώθηκε» με το πρόσωπο του, το οποίο είναι πρησμένο κι έχει πολλές εκδορές. Επίσης, υπέστη ζημιά στα δόντια γι' αυτό και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Βέβαια, όπως αποδεικνύεται ο Αλόνσο απέφυγε τα χειρότερα. Ο λόγος που απέφυγε σοβαρότερους τραυματισμούς είναι η εξαιρετική φυσική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται, καθώς είναι σε περίοδο προετοιμασίας για την επιστροφή του στη Formula 1. Να θυμίσουμε ότι η νέα σεζόν ξεκινάει τον ερχόμενο μήνα.

Μάλιστα, ο Αλόνσο φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ατύχημα πηγαίνει πίσω την προετοιμασία του και μολονότι υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα προλάβει το πρωτο Grand Prix, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος. «Θα πρέπει να σκοτώσεις τον Αλόνσο για να μην προλάβει την αρχή της σεζόν» ανέφερε πηγή της «MD».

Το δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πολικές θερμοκρασίες, χιόνια και στην Αττική - Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες