ΣΠΟΡ

Μάικ Τάισον: Πλουτίζει πουλώντας μαριχουάνα – Κερδίζει 500.000 δολάρια το μήνα!

Μάικ Τάισον: Πλουτίζει πουλώντας μαριχουάνα – Κερδίζει 500.000 δολάρια το μήνα!
IG: tysonranchofficial

Μάικ Τάισον: Μια άκρως κερδοφόρα επιχείρηση έχει ανοίξει ο «Iron Mike», ο οποίος πουλάει μαριχούανα στην Καλιφόρνια, όπου η χρήση της είναι νόμιμη.

Το 2003 έφτασε στο... χείλος του γκρεμού, κηρύττοντας πτώχευση, ωστόσο 18 χρόνια αργότερα έχει επιστρέψει δριμύτερος και με τη δουλειά καταφέρνει να «χτίζει» και πάλι μια αξιοζήλευτη περιουσία.

Ο Τάισον έχει κάνει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η κίνηση που άλλαξε τα δεδομένα στη ζωή του ήταν μία! Το ράντσο «Tyson Ranch», στο οποίο καλλιεργεί μαριχουάνα, που στη συνέχεια διακινεί στην Καλιφόρνια, εκεί όπου η χρήση της είναι νόμιμη.

tyson-2.jpg

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Cheat Sheets, η επιχείρηση του είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα,. Καθώς έχει έσοδα που φτάνουν τα 500.000 δολάρια τον μήνα! Βέβαια, ο ίδιος ξοδεύει περίπου 41.000 για προσωπική χρήση του ίδιου και των φίλων του.

Ο Τάισον ανέφερε από χαρακτηριστικά ότι: «Στα 30 μου η κάνναβη με έσωσε από τον εαυτό μου. Ήταν ξεκάθαρα το πόσο βοήθησε την υγεία μου. Έχω κάνει δύο χειρουργεία και έκανα χρήση μαριχουάνας για να ηρεμήσουν τα νεύρα μου και να μην πονάω. Πριν με είχαν με οπιούχα και με κατέστρεψαν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δεκαήμερο -«φωτιά»: Στο Αιγαίο ο τουρκικός στόλος – Στήνει «τείχος» η Ελλάδα, έρχονται και οι Γάλλοι