ΣΠΟΡ

Τάιγκερ Γουντς: Δεν θυμάται τίποτα! - «Καμία ένδειξη ναρκωτικών ή αλκοόλ» (video)

Τάιγκερ Γουντς: Δεν θυμάται τίποτα! - «Καμία ένδειξη ναρκωτικών ή αλκοόλ» (video)

Τάιγκερ Γουντς: Καμία ανάμνηση δεν έχει από το τρομακτικό ατύχημα ο θρύλος του επαγγελματικού γκολφ, ο οποίος αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση που έκανε.

Η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ασκηθεί ποινική δίωξη στον 45χρονο, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το SUV που οδηγούσε.

Αυτό υπογράμμισε ο σερίφης Κάρλος Γκονζάλες, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο. Όπως αναφέρεται το σοκ, ενδεχομένως, να αποτελεί και τον βασικό λόγο που ο Γουντς δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές δεν βρήκαν ναρκωτικά ή αλκοόλ στο αυτοκίνητο του, ενώ εξήγησαν και τον λόγο που δεν υποβλήθηκε σε κάποιο σχετικό τεστ. «Ήταν διαυγής, χωρίς μυρωδιά αλκοόλ, καμία ένδειξη φαρμάκων, ναρκωτικών ή κάτι παρόμοιο. Αυτό δεν ήταν ανησυχητικό, οπότε δεν χρειάστηκε να του γίνει κάποιο τεστ» ανέφερε χαρακτηριστικά, αστυνομικής διευθυντής, Άλεξ Βιγιανουέβα, ο οποίος υπογράμμισε επίσης ότι λόγω του της κατάσταση του, θα έπρεπε να υπάρξει ένταλμα για να πάρουν αίμα από τον Γουντς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν