ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τον αποθέωσε ο Ναδάλ! - «Είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή» (videos)

Ράφα Ναδάλ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής θα διεκδικήσει τον τίτλο στο Barcelona Open κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος... έσταξε μέλι για εκείνον.

Οι δυο τους θα αναμετρηθούν και πάλι στον τελικό της Βαρκελώνης, όπως είχε συμβεί και το 2018.

Πριν τρία χρόνια ο Ναδάλ είχε επικρατήσει εύκολα με 2-0, αλλά πλέον ο Τσιτσιπάς είναι ένας... άλλος παίκτης με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία κι ωριμότητα. Επίσης, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετράει 9 νίκες με 17-0 σετ!

Αυτό ουσιαστικά τόνισε κι ο Ισπανός θρύλος στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση του στον τελικό, όπου θα επιδιώξει να κάνει το «12 στα 12».

Αναλυτικά όσα είπε...

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, παίζει καλύτερα από ποτέ. Πρέπει να είμαι έτοιμος να ανεβάσω το επίπεδό μου. Είναι νέος (σ.σ. ο Τσιτσιπάς), έχει πάθος και είναι φυσιολογικό να βελτιώνεται. Δουλεύοντας κάθε μέρα ανεβάζεις το επίπεδό σου. Δεν με με εκπλήσσει η πρόοδός του, ήξερα ότι είναι φανταστικός παίκτης. Είναι ευκαιρία για μένα να παίξω με τον καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή στο tour. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω».

Τα highlights από τις προκρίσεις των Τσιτσιπά και Ναδάλ...

Η ώρα και το κανάλι

Ο τελικός του Barcelona Open θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/4) στις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπάιντεν αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Στα... κάγκελα Ερντογάν και Τουρκία