ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε τροχιά μεταλλίου Μάντης και Καγιαλής – Στη 15η θέση Τσουλφά, Σπανάκη

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games
Intime

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους συνεχίζουν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στην κατηγορία σκαφών 470 στην ιστιοπλοΐα.

Το ελληνικό πλήρωμα κέρδισε δύο θέσεις κι από τη 10η βρέθηκαν στην 8η της γενικής κατάταξης μετά την 4η ημέρα και παραμένουν σε τροχιά μεταλλίων.

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι κατετάγησαν 8οι στην 7η ιστιοδρομία και 7οι στην 8η (τελευταία σημερινή), με συνέπεια να βελτιώσουν τη θέση τους στη γενική κατάταξη.

Στην κατάταξη προηγούνται οι Αυστραλοί, Ράιαν και Μπέλτσερ (14 β.π.), ενώ στη 2η θέση είναι οι Ισπανοί, Τσαμάρ και Ροντρίγκεθ Γκαρθία-Παζ με 33 β.π. και στην τρίτη οι Σουηδοί, Ντάλμπεργκ και Μπέργκστρομ με 37 β.π.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη βρίσκονται στη 15η θέση της γενικής κατάταξης με 83 βαθμούς ποινής. Οι Ελληνίδες αθλήτριες πραγματοποίησαν την καλύτερη ως τώρα εμφάνισή τους στην 7η ιστιοδρομία, όπου τερμάτισαν δεύτερες, ενώ στην 8η κούρσα πήραν τη 12η θέση.

Μέχρι στιγμής, το ελληνικό πλήρωμα μετρά μία 14η θέση (1η ιστιοδρομία), μία 8η θέση (2η ιστιοδρομία), μία ποινή ακύρωσης (22η) στην 3η ιστιοδρομία, δύο 17ες θέσεις (4η, 5η ιστιοδρομία) και μία 13η θέση (6η ιστιοδρομία).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Κάηκαν σπίτια, 16 άτομα τραυματίστηκαν