ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εξαιρετική παρουσία για την Καραχάλιου – Κατέλαβε την 9η θέση

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games
Intime

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Βασιλεία Καραχάλιου ολοκλήρωση την πολύ καλή παρουσία της στο Τόκιο, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση στην κατηγορία Laser Radial

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην πρώτη της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και την επόμενη διοργάνωση το 2024 στο Παρίσι.

Η Καραχάλιου κατέλαβε την τρίτη θέση στο Medal Race και τερμάτισε στην ένατη θέση της γενικής κατάταξης με 112 βαθμούς ποινής. Στις 10 κούρσες είχε μια πρώτη και μια δεύτερη θέση, ενώ σήμερα οδήγησε για λίγο και την κούρσα μεταλλίων.

Η Άννα-Μαρί Ρίντομ από τη Δανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 78 βαθμούς ποινής, η Ζοζεφίν Όλσον από τη Σουηδία πήρε το ασημένιο με 81 β./π., ενώ στο βάθρο ανέβηκε κι η Ολλανδέζα, Μέριτ Μπαουμβέστερ (83 β./π.).

Στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών, ο Αυστραλός, Ματ Ουέρν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, καθώς τερμάτισε 12ος και 8ος στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες. Ακόμη κι αν τερμάτιζε τελευταίος στη Medal Race σήμερα, o Αυστραλός θα ήταν και πάλι «χρυσός».

Τελικά, κατέλαβε την 2η θέση και πήρε την πρωτιά με με 53 βαθμούς ποινής. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Κροάτης, Τόντσι Στιπάνοβιτς με 82 βαθμούς ποινής, ενώ ο Νορβηγός, Χέρμαν Τόμασκγκααρντ κρέμασε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο με 85 βαθμούς ποινής.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση, ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου 2012 Παύλος Κοντίδης από την Κύπρο έμεινε εκτός βάθρου, αφού κατέλαβε την 4η θέση στη γενική κατάταξη, με 88 βαθμούς ποινής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Κάηκαν σπίτια, 16 άτομα τραυματίστηκαν