Μαρία Σάκκαρη: «Ο Τσιτσιπάς ιδρώνει υπερβολικά, δεν γίνεται να αλλάξει εσώρουχο στο court»

Newsbomb

AP Images

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια δέχθηκε ερώτηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τις αντιδράσεις του Άντι Μάρεϊ για τον χρόνο που έμεινε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του αγώνα τους.  

Ο Τσιτσιπάς νίκησε 3-2 σετ σε ένα συγκλονιστικό ματς, ωστόσο ο Βρετανός τενίστας ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις διακοπές που έκανε ο αντίπαλος του.

Ο Μάρεϊ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα τους, δήλωσε ότι έχασε τον σεβασμό που είχε στο πρόσωπο του Έλληνα τενίστα, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα ιδιαίτερα ειρωνικό tweet λέγοντας ότι ο Τσιτσιπάς χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να πάει τουαλέτα, απ’ όσο ο Τζεφ Μπέζος στο διάστημα.

Η Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Μάρτα Κόστιουκ μετά από 89 λεπτά, πραγματοποιώντας πολύ καλό ξεκίνημα στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον Τσιτσιπά, με την ίδια να αναφέρει ότι «δεν το κάνει επίτηδες» κι ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα έντονης εφίδρωσης και χρειάζεται ν' αλλάζει ρούχα συχνά.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Ξέρω πολύ καλά τον Στέφανο και ξέρω ότι ιδρώνει πάρα πολύ. Έπαιξα μαζί του στο Τόκιο και ίδρωνε υπερβολικά. Ξέρω ότι χρειάζεται να πάει να αλλάξει και γι' αυτό πάει στην τουαλέτα. Δεν γίνεται να αλλάξει το σορτς και το εσώρουχό του στο court. Μπορεί να του παίρνει περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλους παίκτες, αλλά δε νομίζω ότι πάει στα αποδυτήρια και κάθεται εκεί χωρίς να κάνει τίποτα για να εκνευρίσει τον αντίπαλο ή να κόψει τον ρυθμό. Του παίρνει πολύ χρόνο γιατί πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα, μπορεί εσώρουχο, κάλτσες, τα πάντα... Δε νομίζω ότι το κάνει επίτηδες».

Για τη νίκη της επί της Μάρτα Κόστγιουκ, στον 1ο γύρο του US Open, εξήγησε: «Ο πρώτος γύρος Grand Slam δεν είναι ποτέ εύκολος. Σέρβιρα καλά, ειδικά όταν χρειάστηκε να το κάνω, ήμουν αρκετά καλή από τη βασική γραμμή και πνευματικά ήμουν πραγματικά πολύ καλά».

Η Σάκκαρη κατέληξε λέγοντας: «Δεν με απασχολεί η ζέστη και η υγρασία. Μετά το Τόκιο, μπορώ να συνηθίσω οποιεσδήποτε συνθήκες. Ήταν πολύ σκληρές οι συνθήκες εκεί και πλέον έχω συνηθίσει. Μεγαλώνοντας στην Ελλάδα, σε μια χώρα που είναι πολύ ζεστή ειδικά το καλοκαίρι, μου δίνει τη ευκαιρία να προσαρμόζομαι πιο εύκολα από άλλες παίκτριες. Μου αρέσει να παίζω σε αυτές τις συνθήκες, μπορώ να πω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός 2021: Τα νέα πρόσωπα και οι αποχωρήσεις - Το infographic του Newsbomb.gr

Κρούσματα σήμερα: 3.628 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 νεκροί σε 24 ώρες, στους 344 οι διασωληνωμένοι

Επιδείνωση του καιρού: Πού θα βρέχει την Τετάρτη - Τοπικές μπόρες στην Αττική

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved