ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέα «καρφιά» για τις διακοπές – «Φτάνει ως το φεγγάρι για να πάει τουαλέτα»

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέα «επίθεση» από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ δέχθηκε ο Έλληνας τενίστας, με αφορμή τα παράπονα που έκανε ο Άντι Μάρεϊ.

Ο Βρετανός τενίστας ξέσπασε κατά του Τσιτσιπά, υπογραμμίζοντας ότι έχασε τον σεβασμό του για εκείνον κι ο Γερμανός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αρχικά, πέταξε τη… σπόντα του μιλώντας για τους τενίστας που μπορούν να ξεχωρίσουν στο US Open, λέγοντας ότι: «Θα βοηθούσε αν ο Στέφανος δεν χρειαζόταν να φτάσει μέχρι το φεγγάρι για να φτάσει στην τουαλέτα», ενώ στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο… καυστικός.

Σε ερώτηση που του έγινε για τις διακοπές που κάνει ο Τσιτσιπάς, ανέφερε…

«Συμβαίνει σε κάθε αγώνα του, δεν είναι φυσιολογικό. Συνέβη με εμένα στο French Open, με τον Τζόκοβιτς στον τελικό του ίδιου τουρνουά. Νομίζω ότι έγινε και στο Αμβούργο κόντρα στον Κράιμοβιτς. Μετά το έκανε και στο Σινσινάτι πάλι σε εμένα. Πιστεύω ότι οι παίκτες πλέον αρχίζουν και καταλαβαίνουν τι γίνεται»

Δεν σταμάτησε εκεί, καθώς συνέχισε: «Έλειπε για 10 λεπτά όταν παίξαμε. Και ο πατέρας του έστελνε μηνύματα εκείνη την ώρα. Μετά βγαίνει (σ.σ ο Τσιτσιπάς) από την τουαλέτα και άλλαξε ξαφνικά την τακτική του. Δεν το είδα αυτό μόνο εγώ, αλλά όλοι. Άλλαξε όλη την τακτική του. Είτε πήγε σε κάποιο μαγικό μέρος ή υπάρχει επικοινωνία με κάποιον».

Καταλήγοντας, είπε: «Δεν θέλω να δείξω ασέβεια στο πρόσωπό του. Είναι το Νο3 στον κόσμο για κάποιο λόγο. Νικάει σε τουρνουά, παίζει σπουδαίο τένις όλη την σεζόν. Αλλά πιστεύω - όπως είπε και ο Μάρεϊ - ότι υπάρχει ένα επίπεδο σεβασμού που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες. Ίσως πράγματι να πηγαίνει στην τουαλέτα. Δεν το ξέρουμε αυτό, αλλά είναι μία πιθανότητα. Αλλά συμβαίνει πολύ συχνά αυτό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρούμπεν Σεμέδο: Κατάθεση - «φωτιά» από την 16χρονη: «Άκουσα την 17χρονη να φωνάζει όχι, όχι…»