ΣΠΟΡ

Ανδρέας «Spartan» Μιχαηλίδης: Ποιος είναι ο Έλληνας που μας κάνει περήφανους στο UFC (infographic)

Ο Ανδρέας «The Spartan» Μιχαηλίδης
Ο Ανδρέας «The Spartan» Μιχαηλίδης

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον Ανδρέα «The Spartan» Μιχαηλίδη και τον επόμενο αγώνα του στο UFC.

Αν αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος Έλληνας που κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία στα μαχητικά αθλήματα, αυτός είναι ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και το EFL Team (Δημήτρης «Μόχου» Παπακωνσταντίνου, Μάρκος Νταουκάκης).

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου του 2021 (Κυριακή ξημερώματα ώρα Ελλάδος) ο Ανδρέας δίνει τον μεγαλύτερο και πιο σημαντικό αγώνα της καριέρας του. Με ρεκόρ 1-1 μέχρι στιγμής στο UFC, αντιμετωπίζει τον Alexsandro «Poatan» Pereira, o οποίος κάνει το ντεμπουτο του στο promotion!

Ο «The Spartan» μόνο να κερδίσει έχει από τον συγκεκριμένο αγώνα καθώς μία πιθανή νίκη θα εκτόξευε στην κυριολεξία την καριέρα του, ενώ μία πιθανή ήττα θα ήταν διδακτική καθώς μιλάμε για έναν αντίπαλο με τεράστια εμπειρία στο kickboxing, ο οποίος παρεπιπτόντως έχει κερδίσει και δύο φορές τον τωρινό πρωταθλητή** του UFC, Israel Adesanya...

Ανδρέας Μιχαηλίδης: Το Who is Who του «The Spartan» στο Infographic του Newsbomb.gr

Καλή επιτυχία Ανδρέα!

*To UFC είναι το μεγαλύτερο promotion μεικτών πολεμικών τεχνών στον πλανήτη.

** Tο UFC έχει διαφορετικές κατηγορίες κιλών και η κάθεμια έχει τον πρωταθλητή της. Μετά τον champion υπάρχουν τα rankings τα οποία καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα παιχνίδια. Όσες περισσότερες νίκες, τόσο πιο κοντά φτάνεις στο #1.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.