ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια του! Έκτος προημιτελικών στη Βιέννη (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 6-4) από τον Φράνσις Τιαφό κι έμεινε εκτός προημιτελικών στο Open της Βιέννης.

Ένα ακόμη «δικό» του ματς, έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ηττήθηκε για δεύτερη φορά σε τρία ματς μέσα στο 2021 από το Νο49 του κόσμου.

Ο 23χρονος τενίστας μπήκε ιδιαίτερα επιθετικός στο παιχνίδι και πήρε (6-3) με συνοπτικές διαδικασίες το πρώτο σετ. Ο Αμερικανός απάντησε κερδίζοντας το δεύτερο με 6-3, ωστόσο το εξαιρετικό ξεκίνημα του Στέφανου στο καθοριστικό τρίτο σετ τον έβαλε με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 3-0 κι έδειχνε ότι θα φτάσει άνετα στη νίκη, ωστόσο έχασε τη συγκέντρωση, έγινε βιαστικός, με αποτέλεσμα να δώσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον Τιαφό.

Ο τελευταίος βρήκε ρυθμό και πήρε πέντε σερί game για να ολοκληρώσει τελικά τη σπουδαία ανατροπή με 6-4, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη επί του Έλληνα, μετά από εκείνη στο Wimbledon. Επίσης, είναι η πρώτη του επικράτηση κόντρα σε τενίστα που βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση και υπερηφάνεια για τη στρατιωτική παρέλαση - Όλα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη

28η Οκτωβρίου: «Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα» από τον πιλότο της ομάδας Ζευς

Φώφη Γεννηματά: Τα δάκρυα των φίλων της κόρης της - «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό»