ΣΠΟΡ

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και το χάντμπολ: Διέκοψε το προπονητικό καμπ της Εθνικής

Εθνικη χαντμπολ
Intime

Χάντμπολ: Η ΟΧΕ αποφάσισε να διακόψει προσωρινά το προπονητικό καμπ της Εθνικής, μετά την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων κορονοϊός.

Η διασπορά του κορονοϊού έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα στον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ «βράζουν», ενώ δύσκολη είναι κι η κατάσταση στα άλλα αθλήματα.

Το χάντμπολ δεν αποτελεί εξαίρεση, με την ΟΧΕ να προχωρά στην προσωρινή διακοπή του προπονητικού καμπ της εθνικής ομάδας, το οποίο είχε ξεκινήσει στις 26 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη κίνηση κρίθηκε απαραίτητη, μετά την εμφάνιση τριών θετικών δειγμάτων στα μοριακά τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της ΟΧΕ, Κωνσταντίνος Μαναβής, ανέφερε: «Αφού τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποφασίστηκε η διακοπή του καμπ, ώστε να προφυλαχθούν οι υπόλοιποι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, όσοι βρίσκονται κοντά στην Εθνική ομάδα και το κοινωνικό σύνολο. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί από τις 2 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και αφού πρώτα γίνουν τα απαιτούμενα μοριακά τεστ σε όλους τους συμμετέχοντες».

Η εθνική χάντμπολ θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο στην Πρίστινα στις 5 Ιανουαρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδόπουλος στο Newsbomb.gr για τον νέο σεισμό στην Κρήτη: Δεν συνδέεται με το ρήγμα στο Αρκαλοχώρι

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρη» Τετάρτη με 28.828 νέες μολύνσεις - 72 θάνατοι, 620 διασωληνωμένοι

Όλα τα νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για εστίαση, διασκέδαση, μουσική και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Survivor Spoiler 29/12: Η πρώτη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο για φέτος - Ποιος παίκτης φεύγει