ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Υπό κράτηση στο αεροδρόμιο – Όσα αποκάλυψε ο πατέρας του

Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: Λεπτομέρειες για την κατάσταση του Σέρβου τενίστα, ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, έδωσε ο πατέρας του, Σέρτζαν.

Ο Τζόκοβιτς έλαβε ιατρική εξαίρεση για να παίξει στο Australian Open, ωστόσο οι αρχές της Αυστραλίας «μπλόκαραν» την είσοδο στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ομάδα του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης είχε καταθέσει αίτημα για λάθος βίζα κι όχι για εκείνη που αφορά στην ιατρική εξαίρεση.

Μόλις, λοιπόν, έφτασε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, οι άνθρωποι της ασφαλείας τον σταμάτησαν και τουλάχιστον προς το παρόν του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα!

Ο πατέρας του «Νόλε», Σερτζάν Τζόκοβιτς μιλώντας στο B92 αποκάλυψε ότι ο γιος του βρίσκεται υπό κράτηση και σε απομόνωση, με δύο αστυνομικούς να είναι ακριβώς έξω από την αίθουσα.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, είχε τονίσει ότι ο Τζόκοβιτς θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει πραγματική ιατρική εξαίρεση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει το επόμενο αεροπλάνο και θα γυρίσει σπίτι του! Κάτι που πλέον μοιάζει αρκετά πιθανό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην Καρδίτσα για τους αιφνίδιους θανάτους ενός 18χρονου και μιας 33χρονης

Προκλητικός Βασιλακόπουλος: Είναι υποχρεωτικότητα αυτή; Να παρακρατούνται τα 100 ευρώ από τη σύνταξη

Η Φάρμα: Η συγκλονιστική στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει τον θάνατο του πατέρα της (video)