ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φεύγει με 567.955 ευρώ από την Αυστραλία – Στα 15,2 εκατ. ευρώ τα συνολικά κέρδη

Στέφανος Τσιτσιπάς
Με τις βαλίτσες του γεμάτες χρήματα αναχωρεί από την Αυστραλία ο Τσιτσιπάς.
InTime / PanoramiC

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τεράστια κέρδη έχει αποκομίσει στη μέχρι τώρα καριέρα του ο Έλληνας τενίστας. Κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ κέρδισε στην Αυστραλία όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open, όπου αποκλείστηκε από τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να φτάσει για δεύτερη φορά στον τελικό, ωστόσο, παρά την ήττα της Παρασκευής (28.01) για ακόμα μια φορά είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται.

Για την πορεία του μέχρι τους «4» του Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα λάβει το ποσό των 567.955 ευρώ. Αν ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερνε να περάσει στον τελικό θα είχε την ευκαιρία να αυξήσει αυτό το ποσό. Ο νικητής του τουρνουά λαμβάνει 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ ο ηττημένος 1.000.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, στη μέχρι τώρα καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να κερδίσει πάρα πολλά χρήματα. Για την ακρίβεια, τα κέρδη του μπορούν να χαρακτηριστούν και ως αμύθητα. Ο 23χρονος τενίστας μέχρι σήμερα έχει κερδίσει 15,2 εκατ. ευρώ από την πορεία του στα διεθνή τουρνουά. Το ποσό αναμένεται, φυσικά, να αυξηθεί κατακόρυφα καθώς ο Τσιτσιπάς έχει πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός τελικού στο Australian Open από τον ανώτερο Μεντβέντεφ