ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Οι μάχες τους στα προημιτελικά της Ρώμης – Η ώρα και το κανάλι

Μαρία Σάκκαρη Στέφανος Τσιτσιπάς
Intime

Στέφανος ΤσιτσιπάςΜαρία Σάκκαρη: Δείτε πότε αγωνίζονται οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας για τα προημιτελικά του Masters της Ρώμης.

Τόσο ο Τσιτσιπάς, όσο κι η Σάκκαρη πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις στο «1000άρι» της ιταλικής πρωτεύουσας, όπου πήραν την πρόκριση για τους «8».

Την Παρασκευή (13/5) θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά, με τον Στέφανο να αγωνίζεται πρώτος χρονικά και τη Μαρία να ακολουθεί.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης πέτυχε μια επιβλητική ανατροπή κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ και συνεχίζει την πορεία του στο Internazionali BNL D’Italia. Επόμενος αντίπαλος του θα είναι ο Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος επικράτησε 2-0 σετ του Φίλιπ Κραϊνοβιτς και θα αποτελέσει το εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει, ώστε να βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στους «4».

Αυτή θα είναι η πέμπτη αναμέτρηση των δύο αθλητών, με τον Τσιτσιπά να έχει επικρατήσει στις τρεις από τις προηγούμενες τέσσερις. Μάλιστα, θα είναι ο τρίτος αγώνας τους στη Ρώμη, με το σκορ να είναι 1-1, ενώ η τελευταία τους συνάντηση ήταν στο φετινό Australian Open, όπου ο Στέφανος επικράτησε με 3-0 σετ.

Το Νο4 του κόσμου επικράτησε για τέταρτη φορά σε πέντε αναμετρήσεις κόντρα στην Κόκο Γκοφ και πήρε εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό της στον δεύτερο γύρο του Internazionali BNL D’Italia.

Η Σάκκαρη χρειάστηκε μία ώρα και 50 λεπτά για να πάρει την πρόκριση στον τέταρτο προημιτελικό της μέσα στο 2022. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη θριαμβεύτρια της Μαδρίτης, Ονς Ζαμπέρ, η οποία επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-2) της Γιούλια Πουτίντσεβα.

Οι δυο τους θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά, έχοντας από μια νίκη στους προηγούμενους δύο αγώνες. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν στην Οστράβα το 2020, όπου η Ελληνίδα τενίστρια είχε νικήσει με ανατροπή (2-1).

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γιανίκ Σίνερ θα ξεκινήσει όχι πριν τις 13:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD, ενώ η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Ονς Ζαμπέρ θα αρχίσει όχι πριν τις 17:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports6HD.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με επιβλητική ανατροπή στα προημιτελικά της Ρώμης - Τα highlights του αγώνα

Μαρία Σάκκαρη: Στα προημιτελικά της Ρώμης – Πήρε εκδίκηση από την Γκοφ